Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024
24.9 C
Paphos

Ακολουθήστε μας:

ΑρχικήΠΑΙΔΕΙΑΠανεπιστήμιο Νεάπολις: Επικοινωνώντας με Έξυπνες Πόλεις

Πανεπιστήμιο Νεάπολις: Επικοινωνώντας με Έξυπνες Πόλεις

Share

Το Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφος περήφανα συμμετέχει στο Joint Advanced Student School (JASS) 2024, όπου φοιτητές από όλη την Κύπρο θα ζήσουν αυτή την υψηλού επιπέδου ακαδημαϊκή εμπειρία. Φέτος, το JASS 2024 θα επικεντρωθεί στο θέμα «Επικοινωνώντας με Έξυπνες Πόλεις», εξερευνώντας στην ουσία τα μοντέλα διαχείρισης των συστημάτων λειτουργίας των «έξυπνων» πόλεων.

Το συνέδριο πραγματοποιείται στην Πάφο από τις 25 Μαρτίου και θα ολοκληρωθεί στις 7 Απριλίου του 2024 και προσφέρει σε όλους όσοι συμμετέχουν ένα ανεπανάληπτο εκπαιδευτικό ταξίδι.

Συνεργασία με κορυφαία πανεπιστημιακά ιδρύματα

Το Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφος εκφράζει την ικανοποίηση του που συνεργάζεται σε αυτό το εκπαιδευτικό ταξίδι με κορυφαία πανεπιστημιακά ιδρύματα όπως το Technical University of Munich, το Imperial College London και το Carnegie Mellon University, όπου φοιτητές προπτυχιακού, μεταπτυχιακού και διδακτορικού επιπέδου συμμετέχουν σε ενδιαφέροντα έργα δίπλα από κορυφαίους καθηγητές και ειδικούς.

Ενέργειες που ξεχωρίζουν 

Από την εκδήλωση ξεχωρίζουν ενέργειες που αφορούν μεταξύ άλλων:

  • Σχεδίαση και κατασκευή ενός κλιμακούμενου γκαράζ αυτοκινήτων εξοπλισμένου με σταθμούς φόρτισης, χρησιμοποιώντας προηγμένη τεχνολογία ρομποτικής.
  • Εφαρμογή καινοτόμων φωτεινών σημάτων και συστημάτων πλοήγησης για τη βελτιστοποίηση της αποτελεσματικότητας της αστικής μεταφοράς.
  • Ανάπτυξη διεπαφών φυσικής γλώσσας για άριστη επικοινωνία και καθοδήγηση σε έξυπνες εγκαταστάσεις.

Υποστήριξη από Όμιλο Leptos

Αξίζει να σημειωθεί πως λόγω της υποστήριξης του Πανεπιστήμιου Νεάπολις Πάφος και του Ομίλου Leptos, παρέχεται διαμονή σε όλους τους συμμετέχοντες στο Coral Beach Hotel & Resort.

Το Πανεπιστήμιο Νεάπολις είναι ένα κορυφαίο ίδρυμα εκπαίδευσης ανώτερης εκπαίδευσης που βρίσκεται στην Πάφο.. Δεσμευμένο στην ακαδημαϊκή αριστεία και την καινοτομία, προσφέρει μια ποικίλη γκάμα προπτυχιακών, μεταπτυχιακών και διδακτορικών προγραμμάτων σε διάφορους τομείς, προετοιμάζοντας τους φοιτητές στο γρήγορα εξελισσόμενο παγκόσμιο τοπίο. Με επίκεντρο την έρευνα, την επιχειρηματικότητα και την κοινωνική συμμετοχή, προσπαθεί να ενδυναμώσει τους φοιτητές να γίνουν ηγέτες και πρωτοπόροι στους τομείς τους.

Κάντε Follow ή Like στη σελίδα μας στο Facebook (πατώντας στο παρακάτω εικονίδιο) για να παρακολουθείτε τις δημοσιεύσεις του Cosmos News

Share

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Custom Ad 1

Cosmos News