Παρασκευή, 10 Μαΐου, 2024
16.9 C
Paphos

Ακολουθήστε μας:

ΑρχικήΠΡΟΤΑΣΕΙΣΠού πάμε για ψάρι στην Πάφο...

Πού πάμε για ψάρι στην Πάφο…

Share

Καλοκαίρι και διακοπές στην Πάφο σημαίνει βουτιές στη θάλασσα, ανεμελιά, καλή παρέα και εκλεκτοί πεντανόστιμοι ψαρομεζέδες, μαγειρεμένοι από τους μάστορες του είδους που συνθέτουν την απόλυτη καλοκαιρινή εικόνα.

Παρακάτω συγκεντρώσαμε μέσα από το Pafos Out αγαπημένες ψαροταβέρνες για να πάρεις ιδέες και να ξέρεις πού θα γευτείς φρέσκο και νόστιμο ψαράκι στην Πάφο.

Στο πολυσύχναστο λιμανάκι της Κάτω Πάφου, με θέα το Κάστρο βρίσκουμε το Theo’s Restaurant, ένα κλασικό διαχρονικό εστιατόριο, δίπλα στη θάλασσα που προσφέρει καθημερινά φρεσκότατα ψάρια και θαλασσινά. Αν κάτι σε κερδίζει στο Theo’s είναι η τοποθεσία, η ποιοτική κουζίνα με μοντέρνα και παραδοσιακά πιάτα και η άριστη εξυπηρέτηση. Μια άλλη πασίγνωστη ψαροταβέρνα στην Πάφο είναι το Kingfisher. Ο chef παρουσιάζει τις δημιουργίες του με εξαιρετικό μεράκι και τα πιάτα ικανοποιούν και τον πιο απαιτητικό ουρανίσκο. Αφεθείτε στα χέρια του Λευτέρη (του ιδιοκτήτη) και εμπιστευτείτε τις συστάσεις του. Για τους λάτρεις της ψαροφαγίας ένα ακόμα εξαιρετικό στέκι που εμπιστεύονται οι παφίτες είναι η Ψαρού. Δοκιμάστε εκτός από το ψάρι το τέλειο τηγανητό καλαμάρι και το Χταπόδι στη σχάρα. Ο Πανίκος, ο ιδιοκτήτης του μαγαζιού είναι εκεί πάντα πρόθυμος να σας εξυπηρετήσει και να ικανοποιήσει όλα τα γούστα σας. Μια ακόμα εξαιρετική πρόταση δίπλα στη θάλασσα, επίσης με θέα το Κάστρο στο λιμανάκι της Πάφου, είναι το King’s Restaurant. Εκεί θα απολαύσετε φρέσκα ψάρια, καλαμάρια, χταπόδια, μύδια, γαρίδες και μια πλούσια ποικιλία από πεντανόστιμους ψαρομεζέδες. Η τοποθεσία του το καθιστά ένα επίσης αγαπημένο σημείο.

Για όσους θέλουν να συνδυάσουν το καλό ψαράκι με μια μικρή απόδραση εκτός πόλης τότε ο Ψαρόπουλος στο Λατσί σίγουρα αποτελεί μια τέλεια επιλογή! Διαλέξτε από τη βιτρίνα φρεσκότατα ψάρια και απολαύστε τα σε ένα μαγευτικό περιβάλλον δίπλα στη θάλασσα που προσφέρεται για όσους το επιθυμούν και για καμιά βουτιά. Προτείνουμε ψαρομεζέδες και χταπόδι στη σχάρα και να θυμάστε στο τέλος έχει και γλυκάκι!

 

Για περισσότερες πληροφορίες και επιλογές μπείτε στο Pafos Out στη σελίδα:

https://www.cosmosnews.com.cy/pafos-out/

Κάντε Follow ή Like στη σελίδα μας στο Facebook (πατώντας στο παρακάτω εικονίδιο) για να παρακολουθείτε τις δημοσιεύσεις του Cosmos News

Share

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Custom Ad 1

Cosmos News