Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024
14.9 C
Paphos

Ακολουθήστε μας:

ΑρχικήΠΑΙΔΕΙΑΠότε θα ολοκληρωθούν οι φοιτητικές εστίες στην Πάφο - Τι γίνεται με...

Πότε θα ολοκληρωθούν οι φοιτητικές εστίες στην Πάφο – Τι γίνεται με τα κτήρια του Αμερικανικού Πανεπιστημίου της Βηρυτού

Share

Μέσα Σεπτεμβρίου θα είναι έτοιμες οι φοιτητικές εστίες που ανεγείρονται  σε τεμάχιο γης δίπλα από τις εγκαταστάσεις του ΤΕΠΑΚ  στην Πάφο. Ο Δήμαρχος Πάφου Φαίδωνας Φαίδωνος μιλώντας στο radiocosmos ανέφερε ότι η  25η  Σεπτεμβρίου έχει οριστεί ως ημερομηνία επίσημης  παράδοσης των φοιτητικών εστιών οι οποίες θα είναι έτοιμες περίπου μια εβδομάδα νωρίτερα  αφού ήδη  έχει παραγγελθεί ο αναγκαίος εξοπλισμός από το εξωτερικό. Ο Δήμαρχος Πάφου όταν ρωτήθηκε ανέφερε ότι η διάθεση των 203 δωματίων στους φοιτητές θα γίνει από το ΤΕΠΑΚ ,το οποίο και θα επιλέξει τους ενδιαφερόμενους μέσα από διαφανείς διαδικασίες των. Ήδη ανέφερε μεθαύριο  Παρασκευή θα πραγματοποιηθεί συνάντηση  του Δήμου Πάφου με τον υπεύθυνο φοιτητικής μέριμνας του ΤΕΠΑΚ για τις λεπτομέρειες παράδοσης των εστιών .

Σχολιάζοντας εξάλλου την απόφαση της συγκλήτου  για μεταφορά στην Πάφο από τον ερχόμενο Σεπτέμβριο  όλων των τμημάτων της σχολής τουριστικών επαγγελμάτων εξέφρασε ικανοποίηση για την πλήρη αξιοποίηση των σύγχρονων εγκαταστάσεων του πανεπιστημίου .

Στο μεταξύ σύμφωνα με τον δήμαρχο Πάφου στο τελικό στάδιο βρίσκονται και  οι εργασίες ανέγερσης  των εγκαταστάσεων του Αμερικανικου Πανεπιστημίου της Βηρυτού . Σε 20 ημέρες ανέφερε οι εγκαταστάσεις στους πρώην Χαρουπόλημους θα είναι έτοιμες ,ενώ ανέφερε ότι ήδη καταγράφεται μεγάλο ενδιαφέρον από φοιτητές που υποβάλλουν αιτήσεις για να φοιτήσουν στο  συγκεκριμένο πανεπιστήμιο. Ενδιαφέρον πρόσθεσε επέδειξαν περίπου 700 άτομα όμως πρόσθεσε το Αμερικανικό Πανεπιστήμιο της Βυρητού επιλέγει μικρότερο αριθμό φοιτητών διότι είναι πολύ ψηλά τα στάνταρ.

Κάντε Follow ή Like στη σελίδα μας στο Facebook (πατώντας στο παρακάτω εικονίδιο) για να παρακολουθείτε τις δημοσιεύσεις του Cosmos News

Share

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Custom Ad 1

Cosmos News