Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
19.9 C
Paphos

Ακολουθήστε μας:

ΑρχικήΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΠότε πάμε τα ρολόγια μας μια ώρα μπροστά;

Πότε πάμε τα ρολόγια μας μια ώρα μπροστά;

Share

Την τελευταία Κυριακή του Μαρτίου θα γίνει η αλλαγή της ώρας και όλοι θα γυρίσουν τα ρολόγια τους μία ώρα μπροστά, μπαίνοντας στη θερινή ώρα.

Πιο συγκεκριμένα η αλλαγή της ώρας θα γίνει φέτος τα ξημερώματα της Κυριακής, στις 3:00, στις 26 Μαρτίου. Οι δείκτες του ρολογιού θα προχωρήσουν μια ώρα μπροστά, δείχνοντας 04:00.

Να σημειωθεί ότι το ζήτημα της κατάργησης του μέτρου της αλλαγής της ώρας και της εναλλαγής μεταξύ χειμερινής και θερινής ώρας και αντίστροφα έχει παγώσει στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Οι αλλαγές επρόκειτο να γίνουν έως το 2021, αλλά η συζήτηση για το ποιος ήταν υπεύθυνος έφτασε σε αδιέξοδο λίγο πριν εμφανιστεί η πανδημία του COVID-19.

Το Brexit, επίσης, περιέπλεξε το θέμα με την πιθανότητα να υπάρξουν διαφορετικές εποχές στη Δημοκρατία της Ιρλανδίας και στη Βόρεια Ιρλανδία που διοικείται από τη Βρετανία.

Αυτήν τη στιγμή δε φαίνεται να υπάρχει επαρκής υποστήριξη για την πρόταση και σε αυτό το σημείο δεν είναι σαφές αν και πότε η ΕΕ θα απαλλαγεί από το μέτρο.

Κάντε Follow ή Like στη σελίδα μας στο Facebook (πατώντας στο παρακάτω εικονίδιο) για να παρακολουθείτε τις δημοσιεύσεις του Cosmos News

Share

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Custom Ad 1

Cosmos News