Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024
23.9 C
Paphos

Ακολουθήστε μας:

ΑρχικήCOSMOS SPORTSΡαντεβού με την ιστορία για Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ

Ραντεβού με την ιστορία για Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ

Share

Στον πιο σημαντικό αγώνα της ευρωπαϊκής ιστορίας τους, μέχρι τον επόμενο όπως θα έλεγε και ο Νίκος Γκάλης, Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ αντιμετωπίζουν την Φενερμπαχτσέ και την Μπριζ, αντίστοιχα, στους επαναληπτικούς προημιτελικούς του Europa Conference League.

Ο Ολυμπιακός στον προημιτελικό που αρχίζει στις 22:00 στο «Σουκρού Σαράτσογλου», καλείται να υπερασπιστεί το μικρό προβάδισμα που έχει από τη νίκη του με 3-2 στο παιχνίδι στο «Γ. Καραϊσκάκης» την περασμένη Πέμπτη. Αν το πετύχουν αυτό, τότε θα έχουν προκριθεί για πρώτη φορά στην Ιστορία τους σε ημιτελική φάση οποιασδήποτε ευρωπαϊκής διοργάνωσης

«Ήρθαμε να αγωνιστούμε, αυτή είναι η δουλειά μας. Σαφώς εάν το ματς είχε τελειώσει με 3-0 η δουλειά μας θα ήταν πιο εύκολη. Ωστόσο, και μετά το υπέρ μας 3-2, ήρθαμε εδώ για να κυριαρχήσουμε και να νικήσουμε. Γνωρίζουν την ποιότητα που έχουμε, το αποδείξαμε άλλωστε με τον τρόπο που αποκλείσαμε τη Μακάμπι», είπε στη χθεσινή διάσκεψη Τύπου ο προπονητής των «ερυθρολεύκων», Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ.

Στην αποστολή του Ολυμπιακού στην Κωνσταντινούπολη βρίσκονται οι ακόλουθοι ποδοσφαιριστές: Παπαδούδης, Καρβάλιο, Κάρμο, Τσικίνιο, Ελ Κααμπί, Φορτούνης, Έσε, Όρτα, Ιμπόρα, Γιόβετιτς, Μασούρας, Ορτέγκα, Πασχαλάκης, Ποντένσε, Ρίτσαρντς, Ροντινέι, Τζολάκης, Ντόη, Ελ Αραμπί, Κίνι, Αλεξανδρόπουλος και Κουτσίδης.

Από την πλευρά του, ο ΠΑΟΚ αγωνίζεται σήμερα στις 22:00 στην Τούμπα με τη βελγική Κλαμπ Μπριζ, και έχει ως μοναδικό στόχο την ανατροπή του εις βάρος του 1-0, με το οποίο ηττήθηκε την περασμένη Πέμπτη στο Βέλγιο.

Στον ΠΑΟΚ ευελπιστούν πως ο αποψινός αγώνας θα είναι πολύ διαφορετικός από τον αγώνα στο Βέλγιο, όπου η Μπριζ είχε επικρατήσει χωρίς μεγάλη δυσκολία, χάνοντας μάλιστα και πέναλτι. Στην κατάμεστη Τούμπα, η ομάδα της Θεσσαλονίκης θα επιδιώξει να δώσει τον δικό της ρυθμό και να ανατρέψει τα εις βάρος της δεδομένα.

Εξάλλου, στην παρουσία του κόσμου του ΠΑΟΚ, στάθηκε στη χθεσινή διάσκεψη Τύπου ο προπονητής του Δικεφάλου Ραζβάν Λουτσέσκου, ο οποίος είπε πως δεν έχει τόσο μεγάλη σημασία ο φόβος που αισθάνεται ο αντίπαλος, αλλά η ενέργεια που δίνει ο κόσμος στη δική του ομάδα. «Στις δύσκολες στιγμές που θα πιέζουμε την Μπριζ και θα κάνουμε το παιχνίδι μας, σίγουρα η ατμόσφαιρα της Τούμπας θα είναι πολύ σημαντική και μπορεί να προβληματίσει τους Βέλγους», ανέφερε.

Απόψε, εκτός από τα δύο εισιτήρια για τους «8» από τα παιγνίδια των δύο ελληνικών ομάδων, σφραγίζονται και άλλα δύο.

Η γαλλική Λιλ υποδέχεται στις 19:45 την αγγλική Άστον Βίλα, η οποία είχε κερδίσει στο πρώτο παιγνίδι με 2-1.

Την ίδια ώρα, η Φιορεντίνα φιλοξενεί στην Ιταλία την τσεχική Βικτόρια Πλζεν στον επαναληπτικό του 0-0.

Κάντε Follow ή Like στη σελίδα μας στο Facebook (πατώντας στο παρακάτω εικονίδιο) για να παρακολουθείτε τις δημοσιεύσεις του Cosmos News

Share

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Custom Ad 1

Cosmos News