Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
22.9 C
Paphos

Ακολουθήστε μας:

ΑρχικήΚΥΠΡΟΣΣήμερα το πόρισμα της διοικητικής έρευνας για Ακάμα

Σήμερα το πόρισμα της διοικητικής έρευνας για Ακάμα

Share

 

Σήμερα λήγει η προθεσμία για την παράδοση του πορίσματος της διοικητικής έρευνας για τα έργα στον Ακάμα. Η διευθύντρια του ιδρύματος Terra Cypria Κυριακή Μιχαήλ,μιλώντας στο Radio Cosmos  τόνισε ότι το πόρισμα θα πρέπει να κατατεθεί στην Επιτροπή Περιβάλλοντος και να δοθεί στον Γενικό Ελεγκτή. Σε ότι αφορά τις εισηγήσεις των εμπειρογνωμόνων που αναμένονται μέχρι τέλος Ιανουαρίου υπογράμμισε ότι θα πρέπει να εξεταστούν από την  adhoc επιτροπή για την ειδική περιβαλλοντική αξιολόγηση. Τα έργα που έχουν σχεδιαστεί είπε ο κ. Μιχαήλ δεν μπορούν να προχωρήσουν εάν παραβιάζονται οι ειδικοί περιβαλλοντικοί όροι που έχουν τεθεί.

 

Από την πλευρά του εκπρόσωπος του συνδέσμου Ιδιοκτητών Σάββας Χατζημηνάς χαρακτήρισε αδιανόητο να ξεκινήσει ένας νέος ατέρμονος διάλογος για τα έργα στο Εθνικό Δασικό Πάρκο και τις υποδομές. Αν πρέπει να γίνουν αλλαγές πρόσθεσε αυτό πρέπει να γίνει δίχως χρονοτριβή. Ο κ. Χατζημηνάς κάλεσε την κυβέρνηση να πάρει πρωτοβουλίες  ώστε να μην χαθεί άλλος χρόνος για τα έργα.

 

Κάντε Follow ή Like στη σελίδα μας στο Facebook (πατώντας στο παρακάτω εικονίδιο) για να παρακολουθείτε τις δημοσιεύσεις του Cosmos News

Share

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Custom Ad 1

Cosmos News