Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024
20.9 C
Paphos

Ακολουθήστε μας:

ΑρχικήCOSMOS SPORTSΣτην τελική ευθεία η προετοιμασία της Ελλάδας ενόψει Καζακστάν για το Euro

Στην τελική ευθεία η προετοιμασία της Ελλάδας ενόψει Καζακστάν για το Euro

Share

Στην τελική ευθεία μπαίνει η προετοιμασία της Εθνικής Ελλάδας στο ποδόσφαιρο ενόψει του κρισιμότατου αγώνα με το Καζακστάν στην OPAP Arena την Πέμπτη. Ο ημιτελικός των πλέι οφ του EURO 2024 θα αρχίσει στις 21:45 με την προετοιμασία να συνεχίζεται σήμερα στη Νέα Σμύρνη στις 17:30.

Χθες, στην προπόνηση που πραγματοποιήθηκε στο ίδιο στάδιο, πέντε ποδοσφαιριστές, οι Κώστας Τσιμίκας, Ντίνος Μαυροπάνος, Μανώλης Σιώπης, Ανδρέας Μπουχαλάκης και Βαγγέλης Παυλίδης, ενσωματώθηκαν στην ομάδα.

Από την πλευρά του, ο ομοσπονδιακός προπονητής Γκουστάβο Πογέτ εξέφρασε τη βεβαιότητα  για την ετοιμότητα της Εθνικής, απέναντι στο Καζακστάν ενώ επεσήμανε πως η αναβολή μιας αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ, του έδωσε περισσότερες ευκαιρίες για δυνατές προπονήσεις.

«Δύο χρόνια πριν ξεκινήσαμε μία προσπάθεια και τώρα είμαστε κοντά στο στόχο μας», είπε ο Πογέτ ενώ για την ετοιμότητα της ομάδας τόνισε: «Δεν υπάρχουν δικαιολογίες, είμαστε έτοιμοι».

Σχετικά με τον μεθαυριανό αγώνα είπε πως είναι κλειδί. «Μόνο αυτό κοιτάμε. Πρέπει να είναι καλά οι παίκτες και να είναι συγκεντρωμένοι. Να κάνουν ό,τι καλύτερο μπορούν στον αγωνιστικό χώρο», ανέφερε και υπογράμμισε πως το πιο επικίνδυνο είναι να πιστέψουν ότι είναι κάτι εύκολο.

Κάντε Follow ή Like στη σελίδα μας στο Facebook (πατώντας στο παρακάτω εικονίδιο) για να παρακολουθείτε τις δημοσιεύσεις του Cosmos News

Share

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Custom Ad 1

Cosmos News