Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024
17.9 C
Paphos

Ακολουθήστε μας:

ΑρχικήCOSMOS SPORTS«Σφραγίζονται» τα εισιτήρια του τελικού Κυπέλλου

«Σφραγίζονται» τα εισιτήρια του τελικού Κυπέλλου

Share

Το ζευγάρι του τελικού του Κυπέλλου Coca-Cola γίνεται σήμερα γνωστό με τη διεξαγωγή των δύο επαναληπτικών ημιτελικών αγώνων. Ομόνοια, Άρης, Απόλλων και Πάφος διεκδικούν απόψε στους δύο αγώνες τα δύο εισιτήρια για το μεγάλο ραντεβού του τελικού.

Η Ομόνοια υποδέχεται τον Άρη στις 19:00 στο ΓΣΠ στον επαναληπτικό του 0-3 του πρώτου αγώνα στο Στάδιο Αλφαμέγα και είναι το φαβορί για πρόκριση στον τελικό.

Οι «πράσινοι» της Λευκωσίας βρίσκονται πολύ κοντά στον μεγάλο στόχο καθώς το ευρύ 3-0 του πρώτου αγώνα από τη μια, και η αγωνιστική εικόνα που παρουσιάζουν τελευταίως, τους καθιστά το μεγάλο φαβορί. Από την άλλη ωστόσο, ο Άρης, έχοντας μείνει μακριά από το κυνήγι του πρωταθλήματος, θα τα δώσει απόψε όλα για όλα για να ανατρέψει τα εις βάρος του δεδομένα.

Η διαιτητική ομάδα είναι:

Διαιτητής: Fahndrich Lukas Thomas

Α’ Βοηθός Διαιτητής: Τζιωρτζής Όμηρος

Β’ Βοηθός Διαιτητής: Κωμοδρόμος Ηρακλής

4ος Διαιτητής: Χατζηγεωργίου Παναγιώτης

VAR: Tschudi Leonce Lionel

AVAR: Τεχράνυ Ανδρέας

Παρατηρητής: Καραγιώργη Σοφία

Στον άλλο ημιτελικό, ο Απόλλωνας υποδέχεται στις 20:00 στο Στάδιο Αλφαμέγα την Πάφο FC. Στον πρώτο αγώνα η ομάδα της Πάφου είχε επικρατήσει με 2-1 στο «Στέλιος Κυριακίδης» και με το σκορ αυτό διατηρεί ένα μικρό προβάδισμα για πρόκριση στον τελικό.

Από την πλευρά του, ο Απόλλωνας με τη βοήθεια των χιλιάδων οπαδών του θα τα δώσει όλα για όλα για να ανατρέψει το εις βάρος του σκορ.

Να σημειωθεί πως και οι δύο ομάδες είναι εκτός στόχου εξόδου στην Ευρώπη και ο θεσμός του Κυπέλλου είναι η μοναδική διέξοδος για να διασώσουν τη φετινή χρονιά.

Η διαιτητική ομάδα του δεύτερου ημιτελικού είναι:

Διαιτητής: Siebert Daniel Stanislaw

Α’ Βοηθός Διαιτητής: Καλογήρου Μάριος

Β’ Βοηθός Διαιτητής: Γεωργίου Χαράλαμπος

4ος Διαιτητής: Αντωνίου Μενέλαος

VAR: Pfeifer Johann

AVAR: Εγγλέζου Νίκος

Παρατηρητής: Τσαγγάρης Μάριος

Κάντε Follow ή Like στη σελίδα μας στο Facebook (πατώντας στο παρακάτω εικονίδιο) για να παρακολουθείτε τις δημοσιεύσεις του Cosmos News

Share

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Custom Ad 1

Cosmos News