Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
18.9 C
Paphos

Ακολουθήστε μας:

ΑρχικήCOSMOS SPORTSΣχολιάζουν τον Χένινγκ Μπεργκ

Σχολιάζουν τον Χένινγκ Μπεργκ

Share

Ο συνάδελφος αθλητικογράφος Ματθαίος Ιεροκηπιώτης και ο φίλαθλος της Πάφος fc Ηρόδοτος Νεοφύτου κλήθηκαν από το Cosmos sports να σχολιάσουν τον Χένινγκ Μπεργκ.

Πριν παραθέσουμε τις απόψεις των δύο, να πούμε ότι ζητήσαμε και από άλλους να σχολιάσουν τον προπονητή της Πάφος fc, αλλά αρνήθηκαν ευγενικά.

ΜΑΤΘΑΙΟΣ ΙΕΡΟΚΗΠΙΩΤΗΣ 

Στην Κύπρο, πρέπει να μάθουμε επιτέλους να δίνουμε πίστωση χρόνου στον οποιονδήποτε προπονητή, για να δουλέψει και να φανερώσει δείγματα της εργασίας του. Οι μεγάλες ομάδες δεν κτίζονται άλλωστε από την μια μέρα στην άλλη. Αν κοιτάξουμε λίγο πίσω θα δούμε ότι ο ΑΠΟΕΛ, για παράδειγμα, μεγαλούργησε σε Κύπρο και Ευρώπη, όταν ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς κάθισε 6 χρόνια στον πάγκο των “γαλαζοκιτρίνων”.

Στην Αγγλία, ο Σερ Άλεξ Φέργκουσον διετέλεσε προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ , για…26 ολόκληρα χρόνια! Ο Ντιέγκο Σιμεόνε, είναι προπονητής στην Αθλέτικο Μαδρίτης, από το 2011 και ανταγωνίζεται τις μεγάλες ομάδες.

Ο Χένιγκ Μπεργκ, δείχνει ότι είναι ένας ικανότατος τεχνικός, έχει παράξει έργο στην Πάφο, στον πρώτο γύρο ήταν το ίνδαλμα των φίλων της ομάδας και δεν γίνεται να …ξέχασε την προπονητική τώρα τον Β’ Γύρο…! Το γεγονός ότι αρέσκεται να μην κάνει αλλαγές, αυτός είναι ο τρόπος παιχνιδιού που του αρέσει και τουλάχιστον στον πρώτο γύρο του βγήκε στο 100%…! Αν αυτό είναι σωστό, θα κριθεί όπως σε όλα τα πράγματα εκ του αποτελέσματος και αν θα καταφέρει στο τέλος η Πάφος, να διακριθεί την φετινή χρονιά…

ΗΡΟΔΟΤΟΣ ΝΕΟΦΥΤΟΥ

Μπέργκ, ένα όνομα που από μόνο του λέει πολλά.  Δεν αμφισβητεί κανένας την αξία του ως προπονητή. Πιστεύω εκεί που στοχοποιείται είναι στο θέμα αλλαγές και διαχείρισης τους.

Φυσικά αυτός ξέρει καλύτερα τους ποδοσφαιριστές του. Ίσως έχω αντίθετη άποψη αυτή τη στιγμή στο τρόπο που το κάνει αλλά δεν παύει αυτός να πρέπει να αποφασίσει και όχι εγώ.

Η ομάδα έχει πολύ δύσκολα παιχνίδια, αφού πετάξαμε 4 βαθμούς άδικα τα τελευταία δύο παιχνίδια και πρέπει αυτό άμεσα να σταματήσει. Είμαστε η ομάδα με το καλύτερο ρόστερ και με τον πιο βαθύ πάγκο και πρέπει άμεσα η ομάδα να βγάλει αντίδραση.

Με ενόχλησε η δήλωση ότι, πού ήταν η Πάφος και πού είναι, από τον κύριο Berg, αλλά σε αυτή τη καμπή του πρωταθλήματος στηρίζουμε των προπονητή και τους παίκτες αφού δεν υπάρχουν περιθώρια ούτε για δεύτερες σκέψεις ούτε για άλλες απώλειες.

Πάμε δυνατά και ναι μπορούμε να ανατρέψουμε όλα τα προγνωστικά.

Κάντε Follow ή Like στη σελίδα μας στο Facebook (πατώντας στο παρακάτω εικονίδιο) για να παρακολουθείτε τις δημοσιεύσεις του Cosmos News

Share

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Custom Ad 1

Cosmos News