Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024
21.9 C
Paphos

Ακολουθήστε μας:

ΑρχικήΠΑΦΟΣΤελειώνει και το Νότιο Εμπορικό Κέντρο- Κυκλοφοριακή ανάσα στο κέντρο της Πάφου

Τελειώνει και το Νότιο Εμπορικό Κέντρο- Κυκλοφοριακή ανάσα στο κέντρο της Πάφου

Share

Ο Δήμος Πάφου ανακοίνωσε ότι από σήμερα, προς αποκατάσταση της τροχαίας κίνησης, διευκόλυνση της διακίνησης πεζών και για την εύρυθμη λειτουργία της ευρύτερης περιοχής του παραδοσιακού κέντρου Πάφου, θα δοθούν προς άμεση χρήση από το κοινό οι οδοί Ρένου, Γαλατείας, Νίκου Αντωνιάδη, Ερμού και τμήμα της οδού Παλλάδος.

Οι εν λόγω δρόμοι συμπληρώνουν, μαζί με τις κεντρικές αρτηρίες Γλάδστωνος και Μητροπολίτη Νικοδήμου Μυλωνά, τις κατασκευαστικές εργασίες στο Τμήμα Β’ του έργου του Δήμου “Ανάπλαση του παραδοσιακού πυρήνα της Συνοικίας Αναβαργού και της νότιας περιοχής του εμπορικού παραδοσιακού κέντρου Πάφου”.

Οι εργασίες δαπεδόστρωσης στα πεζοδρόμια των οδών Πυγμαλίωνος και στο αδιέξοδο της οδού Παλλάδος θα συνεχιστούν με σκοπό την ολοκλήρωσή τους και διάνοιξη των τμημάτων αυτών στις αρχές της επόμενης εβδομάδας. Σήμερα θα εκτελεστούν εργασίες εφαρμογής της μόνιμης διαγράμμισης σε όλο το μήκος του έργου, χωρίς παρακώλυση της τροχαίας κυκλοφορίας.

Ο Δήμος Πάφου προσβλέπει στην κατανόηση των επηρεαζομένων για την οποιανδήποτε ταλαιπωρία που είναι πιθανό να προκληθεί.

Κάντε Follow ή Like στη σελίδα μας στο Facebook (πατώντας στο παρακάτω εικονίδιο) για να παρακολουθείτε τις δημοσιεύσεις του Cosmos News

Share

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Custom Ad 1

Cosmos News