Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024
21.9 C
Paphos

Ακολουθήστε μας:

ΑρχικήΠΑΦΟΣΤο συνέλαβαν και παραδέχτηκε…

Το συνέλαβαν και παραδέχτηκε…

Share

Στη σύλληψη 39χρονου προχώρησε την Τρίτη η Αστυνομία στην Πάφο, προς διευκόλυνση των ανακρίσεων για διερευνώμενη υπόθεση διάρρηξης και κλοπής από αποθήκη στην κοινότητα Τάλας.

Σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Επιχειρήσεων Πάφου Μιχάλη Νικολάου, καταγγέλθηκε στις 20 Απριλίου από 30χρονο μόνιμο κάτοικο Κύπρου η διάρρηξη αποθήκης του στην Τάλα από την οποία κλάπηκαν διάφορα εργαλεία συνολικής αξίας 1.600 ευρώ.

Κατά την διερεύνηση της υπόθεσης προέκυψε αρχικά μαρτυρία εναντίον γυναίκας ηλικίας 35 ετών η οποία συνελήφθη στις 22 Απριλίου. Χθες Τρίτη οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου και εκδόθηκε διάταγμα κράτησής της για δύο ημέρες.

Από περαιτέρω εξετάσεις της Αστυνομίας διαπιστώθηκε ενδεχόμενη εμπλοκή στην υπόθεση και 39χρονου. Αυτός συνελήφθη ως ύποπτος η ώρα 15:30 την Τρίτη. Σύμφωνα με την Αστυνομία, ανακρινόμενος ο 39χρονος ομολόγησε την διάπραξη της διάρρηξης και παρέδωσε την κλοπιμαία περιουσία.

Κατόπιν τούτου η 35χρονη αφέθηκε ελεύθερη χωρίς να κατηγορηθεί γραπτώς.

Στο μεταξύ, στην σύλληψη 35χρονου προχώρησε χθες η Αστυνομία στην Πάφο προς διευκόλυνση των ανακρίσεων για διερευνώμενη υπόθεση παράνομης κατοχής διαρρηκτικών εργαλείων και μαχαιροφορίας.

Σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Επιχειρήσεων Πάφου Μιχάλη Νικολάου, την Τρίτη στις 03:45 τα ξημερώματα μέλη της Τροχαίας Πάφου ανέκοψαν στην Λεωφόρο Τάφοι των Βασιλέων αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν τρία πρόσωπα.

Όπως διαφάνηκε το αυτοκίνητο οδηγείτο από 35χρονο με συνεπιβάτες δύο πρόσωπα ηλικίας 34 και 36 ετών.

Στην κατοχή του 35χρονου οδηγού βρέθηκε μαχαίρι με λεπίδα μήκους 10 εκατοστών που καταλήγει σε μυτερή άκρη, η μεταφορά του οποίου απαγορεύεται, καθώς και διάφορα αντικείμενα που αποτελούν διαρρηκτικά εργαλεία.

Η Αστυνομία προχώρησε στην σύλληψη του 35χρονου, ο οποίος και τελεί υπό κράτηση.

Κάντε Follow ή Like στη σελίδα μας στο Facebook (πατώντας στο παρακάτω εικονίδιο) για να παρακολουθείτε τις δημοσιεύσεις του Cosmos News

Share

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Custom Ad 1

Cosmos News