Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024
14.9 C
Paphos

Ακολουθήστε μας:

ΑρχικήΚΟΣΜΟΣ38 νεκροί από σύγκρουση τρένων στα Τέμπη

38 νεκροί από σύγκρουση τρένων στα Τέμπη

Share

Ψάχνουν εγκλωβισμένους στα δύο πρώτα βαγόνια που συνεθλίβησαν

Εθνική τραγωδία στα Τέμπη με τη σύγκρουση δύο τρένων, μιας επιβατικής και μια εμπορικής αμαξοστοιχίας, με αποτέλεσμα τον θάνατο 38 ανθρώπων και τον τραυματισμό 85.

Υπάρχουν φόβοι ότι ο αριθμός των νεκρών θα αυξηθεί, αφενός γιατί ανάμεσα στους τραυματίες κάποιοι έχουν βαριά τραύματα, αφετέρου γιατί υπάρχουν φόβοι για άτομα που βρίσκονται ακόμη εγκλωβισμένα στα συντρίμμια ή ακόμη λόγω της σφοδρότητας της σύγκρουσης έχουν εκτοξευτεί σε μεγάλη απόσταση στα γύρω χωράφια.

Τελευταίες πληροφορίες που μεταδίδει ο ΣΚΑΪ από διάφορες πηγές και επιβεβαιώνει και ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός, αναφέρουν μάλιστα ότι ο πρώτος συρμός ουσιαστικά βρίσκεται καταπλακωμένος κάτω από τον δεύτερο συρμό, έχει γίνει μια άμορφη μάζα σιδερικών και αυτή τη στιγμή γερανοφόρο όχημα θα βοηθήσει στη μετακίνηση των συντριμμιών για να ερευνηθούν από τους πυροσβέστες τα συντρίμμια του πρώτου συρμού.

Σύμφωνα με τον κ. Αγοραστό καταπλακωμένα βρίσκονται το βαγόνι 1 και το βαγόνι 2, από πάνω τους βρίσκεται το λεγόμενο «εστιατόριο», το οποίο τυλίχτηκε στις φλόγες, το τρία βρίσκεται πλαγιαστά και το τέταρτο εκτροχιασμένο. Από εκεί και μετά τα υπόλοιπα βαγόνια της επιβατικής αμαξοστοιχίας δεν έχουν πάθει κάτι.

Η μετωπική σύγκρουση των δύο τρένων έγινε με μεγάλη ταχύτητα, υπάρχουν αναφορές μάλιστα ότι τα πρώτα βαγόνια εκτοξεύτηκαν στον αέρα.

Κάντε Follow ή Like στη σελίδα μας στο Facebook (πατώντας στο παρακάτω εικονίδιο) για να παρακολουθείτε τις δημοσιεύσεις του Cosmos News

Share

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Custom Ad 1

Cosmos News