Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024
15.9 C
Paphos

Ακολουθήστε μας:

ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΚΑΆρης: Θέλει ιδανική πρεμιέρα στην Ευρώπη (vid)

Άρης: Θέλει ιδανική πρεμιέρα στην Ευρώπη (vid)

Share

Ο Άρης Λεμεσού δίνει απόψε τον πρώτο αγώνα στην ιστορία του στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Ξεχωριστή η σημερινή μέρα για την οικογένεια του Άρη Λεμεσού, καθώς για πρώτη φορά στην ιστορία του αγωνίζεται σε ευρωπαϊκή αναμέτρηση.

Στην αποψινή «μάχη» με τη Νέφτσι Μπακού στο ΑΕΚ Αρένα στη Λάρνακα, έχει στόχο να σκοράρει και να θέσει γερές βάσεις για πρόκριση στην επαναληπτικό την ερχόμενη Πέμπτη 28 Ιουλίου στο Μπακού του Αζερμπαϊτζάν.

Ο προπονητής του Άρη, Αλεξέι Σπιλέφσκι, που έχει μια πλειάδα ικανότατων ποδοσφαιριστών, όπως είπε στη δημοσιογραφική διάσκεψη, θα παρουσιάσει ένα νέο Άρη. «Οι παίκτες είναι έτοιμοι για το ματς. Θα δείτε νέο Άρη, κάναμε σκληρή προετοιμασία. Να είναι χαρούμενος ο κόσμος για την εκδοχή μας. Δυνατός ο αντίπαλος, αλλά δεν φοβόμαστε. Ανυπομονούμε για το παιχνίδι. Ήταν μια πετυχημένη ομάδα ο Άρης πριν να έρθω εγώ. Κάναμε αλλαγές για να έχουμε παίκτες που να μπορούν να αποδίδουν το ποδόσφαιρο που θέλουμε στο 100%» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο αγώνας που θα αρχίσει στις 8:30 θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από τη Cytavision.

Για τον αγώνα μίλησε και ο ποδοσφαιριστής της ομάδας Κώστας Πηλέας.

Κάντε Follow ή Like στη σελίδα μας στο Facebook (πατώντας στο παρακάτω εικονίδιο) για να παρακολουθείτε τις δημοσιεύσεις του Cosmos News

Share

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Custom Ad 1

Cosmos News