Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024
21.9 C
Paphos

Ακολουθήστε μας:

ΑρχικήΕΛΛΑΔΑΆγρια επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια - Νεκρός 22χρονος οπαδός της AEK μαχαιρώθηκε...

Άγρια επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια – Νεκρός 22χρονος οπαδός της AEK μαχαιρώθηκε από οπαδούς της Ντιναμό Ζάγρεμπ

Share

Την τελευταία του πνοή άφησε 22χρονος ο οποίος τραυματίστηκε από μαχαίρι έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ στην Αθήνα τη Δευτέρα το βράδυ, κατά τη διάρκεια σοβαρών επεισοδίων που προκάλεσαν οπαδοί της Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

Συνολικά, τραυματίστηκαν στα επεισόδια εννέα άνθρωποι.

Από την αστυνομία έγιναν 91 προσαγωγές και οι προσαχθέντες οδηγήθηκαν στη ΓΑΔΑ (τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής), όπου εξετάζονται.

Τα επεισόδια ξέσπασαν αργά το βράδυ της Δευτέρας στη Νέα Φιλαδέλφεια με υπαιτιότητα οπαδών της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, οι οποίοι επιτέθηκαν σε φιλάθλους της ΑΕΚ γύρω από το γήπεδο ΟΠΑΠ Arena, όπου πρόκειται να γίνει την Τρίτη ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ των δύο ομάδων.

Περίπου 50 οπαδοί της κροατικής ομάδας έφτασαν οδικώς στην Αθήνα – παρά το γεγονός ότι έχει απαγορευτεί η μετακίνηση φιλάθλων από την Κροατία- πήγαν στη Νέα Φιλαδέλφεια και λίγο μετά τις 23.00 επιτέθηκαν έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ σε φιλάθλους της ελληνικής ομάδας.

Κατά πληροφορίες από την Αστυνομία, μαζί με τους Κροάτες ήταν και Έλληνες, οπαδοί άλλης ομάδας.

Κάντε Follow ή Like στη σελίδα μας στο Facebook (πατώντας στο παρακάτω εικονίδιο) για να παρακολουθείτε τις δημοσιεύσεις του Cosmos News

Share

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Custom Ad 1

Cosmos News