Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024
17.9 C
Paphos

Ακολουθήστε μας:

ΑρχικήΠΑΦΟΣΚαταιγίδα οι τροχαίες καταγγελίες στην Πάφο

Καταιγίδα οι τροχαίες καταγγελίες στην Πάφο

Share

Σε 127 τροχαίες καταγγελίες προχώρησε το τριήμερο από την Παρασκευή μέχρι και την Κυριακή η Αστυνομία στην Πάφο σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Πάφου, Μιχάλη Νικολάου.

Οι πλείστες των καταγγελιών, σύμφωνα με τον κ. Νικολάου, αφορούσαν παραβάσεις για το όριο ταχύτητας. Συγκεκριμένα 39 καταγγελίες αφορούσαν υπέρβαση του ορίου ταχύτητας, σε 14 περιπτώσεις διαπιστώθηκε ότι ο οδηγός βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ ενώ οι υπόλοιπες αφορούσαν καταγγελίες αφορούσαν διάφορα άλλα αδικήματα.

Σε μια περίπτωση, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της Αστυνομίας, νεαρός ηλικίας 17 ετών εντοπίστηκε να οδηγεί αυτοκίνητο δίχως άδεια οδήγησης και δίχως ασφάλεια. Ο ανήλικος κλήθηκε στη συνέχεια στην Αστυνομία μαζί με τον πατέρα του.

Οι έλεγχοι της Αστυνομίας, σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Πάφου συνεχίζονται σε καθημερινή βάση και θα εντατικοποιηθούν τις προσεχείς ημέρες, τόσο στο πρωτεύον όσο και στο δευτερεύον οδικό δίκτυο, με την ευκαιρία και της περιόδου των εορτών.

Κάντε Follow ή Like στη σελίδα μας στο Facebook (πατώντας στο παρακάτω εικονίδιο) για να παρακολουθείτε τις δημοσιεύσεις του Cosmos News

Share

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Custom Ad 1

Cosmos News