Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
18.9 C
Paphos

Ακολουθήστε μας:

ΑρχικήΜΟΥΣΙΚΗΝέα μουσική εκπομπή ξεκινάει στο Ράδιο Κόσμος

Νέα μουσική εκπομπή ξεκινάει στο Ράδιο Κόσμος

Share

Πρεμιέρα κάνει την Πέμπτη 16 Μαρτίου, στο Ράδιο Κόσμος η πιο φρέσκια ραδιοφωνική παρέα. Η Μαρία και ο Βαγγέλης. Έρχονται με σκοπό να σας φτιάξουν τη διάθεση με γέλιο, αισιοδοξία, διαγωνισμούς, πλούσια δώρα και να σας κρατήσουν συντροφιά με την καλύτερη μουσική του νησιού.

Συντονιστείτε καθημερινά στο Ράδιο Κόσμος από Δευτέρα έως Παρασκευή, 9:00 – 11:00 στους 95.2 για την Πάφο και 91.4 για την Πόλη Χρυσοχούς ή ακούστε τους διαδικτυακά από το www.cosmosnews.com.cy

Η Μαρία Πιτσάκη βρέθηκε στον καλλιτεχνικό χώρο από πολύ μικρή ηλικία ξεκινώντας με χορό και μουσική και στη συνέχεια με ζωγραφική και συγγραφή κάνοντας και τις ανάλογες σπουδές. Τα τελευταία 10 χρόνια ασχολείται με προσωπικές επιχειρήσεις στον καλλιτεχνικό χώρο. Έχει σπουδάσει Συμβουλευτική Ψυχολογία στη Μ. Βρετανία με ειδίκευση στην Δραματοθεραπεία. Είναι Ραδιοφωνική Παραγωγός και παράλληλα παρακολουθεί σεμινάριο τηλεπαρουσίασης στον Ant1.

O Βαγγέλης Ηλιάδης είναι ιδρυτής της εταιρείας VIP – VIProject. Έχει ασχοληθεί με τις Ασφάλειες και είναι και Σύμβουλος Ενέργειας. Παράλληλα ασχολείται με το χορό ως δάσκαλος της Salsa – Bachata – Kizomba. Έχει μεγάλη αγάπη για το ραδιόφωνο και πλέον ασχολείται με αυτό ως μουσικός παραγωγός.

Κάντε Follow ή Like στη σελίδα μας στο Facebook (πατώντας στο παρακάτω εικονίδιο) για να παρακολουθείτε τις δημοσιεύσεις του Cosmos News

Share

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Custom Ad 1

Cosmos News