Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
19.9 C
Paphos

Ακολουθήστε μας:

ΑρχικήΜΟΥΣΙΚΗΝότης Σφακιανάκης - " Η επιστροφή..."

Νότης Σφακιανάκης – ” Η επιστροφή…”

Share

Οι συζητήσεις με μεγάλο επιχειρηματία της νύχτας και το μεγάλο “ΝΑΙ” του Νότη!

Πριν από λίγο καιρό είχε κυκλοφορήσει η αιτία που ο Νότης Σφακιανάκης έχει πάρει τη μεγάλη απόφαση να αφήσει τις πίστες και να απομονωθεί στο σπίτι του (Διαβάστε το άρθρο εδώ) παρά το γεγονός πως το κοινό του ποτέ δεν τον ξέχασε και εξακολουθεί να τον αναζητάει και να τραγουδάει τα τραγούδια του.

Μετά το ρεπορτάζ της εκπομπής του Πρωινού την Τετάρτη 22/3 έγινε γνωστό, πως ο λαϊκός καλλιτέχνης έχει δεχτεί επίσκεψη το σπίτι του από πολύ μεγάλο επιχειρηματία, που δραστηριοποιείται στις πίστες της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης.

Τα ευχάριστα νέα για την πρόταση που δέχτηκε ο Νότης Σφακιανάκης

Στη συνέχεια της εκπομπής τονίστηκε, πως ο Σφακιανάκης δεν είναι καθόλου αρνητικός και μάλιστα είναι πολύ κοντά στο να πει το μεγάλο ”ΝΑΙ” και να επιστρέψει κανονικά στο τραγούδι μετά τη μεγάλη του αποχή.

Η Ελένη Μενεγάκη ήταν η πρώτη που το αποκάλυψε…

Η Ελένη Μενεγάκη ήταν η πρώτη που αποκάλυψε την πρόταση που έχει δεχτεί ο Νότης στην εκπομπή της την Παρασκευή 24/2 είχε αποκαλύψει πως γίνονται συζητήσεις και είναι πολύ κοντά στο να πει το ναι ο Νότης, ώστε να εμφανιστεί στο “Σπίτι με το Mega”

«Πόσο έχω επιθυμήσει και να δω και να ακούσω τον Νότη Σφακιανάκη… πάρα πολύ! Δεν ξέρω πόσο καιρό έχει να τραγουδήσει αλλά νιώθω σαν να λείπει αρκετά χρόνια. Μιλάμε τώρα για έναν καλλιτέχνη που έχει ένα κάρο επιτυχίες, πραγματικά,έλα βρε Νότη μου, επέστρεψε λίγο. Θέλουμε τόσο πολύ να σε ξανακούσουμε. Ορίστε τώρα, θα μπορούσα να κρατήσω όλο το video clip», κατέληξε η Ελένη Μενεγάκη.

Ο Νότης επιστρέφει και πλέον αλλάζουν όλα στην νυχτερινή διασκέδαση!

 

 

Κάντε Follow ή Like στη σελίδα μας στο Facebook (πατώντας στο παρακάτω εικονίδιο) για να παρακολουθείτε τις δημοσιεύσεις του Cosmos News

Share

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Custom Ad 1

Cosmos News