Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
22.9 C
Paphos

Ακολουθήστε μας:

ΑρχικήΠΑΦΟΣΠοιοι τάχθηκαν υπέρ και ποιοι κατά να κοπούν οι Αροκάριες

Ποιοι τάχθηκαν υπέρ και ποιοι κατά να κοπούν οι Αροκάριες

Share

Με οριακή πλειοψηφία το Δημοτικό Συμβούλιο Πάφου αποφάσισε  χθες βράδυ να κοπούν οι δυο Αροκάριες που βρίσκονται έξω από το Δημοτικό Μέγαρο. Συγκεκριμένα  η απόφαση λήφθηκε με 9 ψήφους υπέρ ,8 κατά και  2 αποχές ενώ οι  Δημοτικοί Σύμβουλοι Λίνος Τσοκκάς και Γιώργος Δημητριάδης απουσίαζαν από την Συνεδρία . Κατά της απόφασης τάχθηκαν οι Δημοτικοί Σύμβουλοι της ΕΔΕΚ και του ΑΚΕΛ , ο Δ/Σ του ΔΗΚΟ Γιάννης Κουλουντής και οι Δ/Σ του ΔΗΣΥ Χάρης Τσιολής και Νίνα Γκαρακλίδου. Αποχή τήρησαν οι  Μαρίνος Στυλιανού του ΔΗΚΟ και Χρηστάκης Νεοφύτου του ΔΗΣΥ .

Τα δυο δένδρα  θα κοπούν με την δικαιολογία ότι εμποδίζουν το στήσιμο σκηνής στην πλατεία για την οργάνωση πολιτιστικών εκδηλώσεων και στην θέση τους θα τοποθετηθούν τεχνητοί ανθώνες που θα μπορούν να μετακινούνται όταν θα γίνονται εκδηλώσεις .

Οι Αροκαριες δεν είναι προστατευόμενο δένδρο και έπρεπε να κοπούν ανέφερε στο ράδιο κόσμος ο Δημοτικός Σύμβουλος του  ΔΗΣΥ Γιώργος Τσελεπος ,επισημαίνοντας παράλληλα ότι ο Δήμος Πάφου φύτεψε πολύ περισσότερα δένδρα απ  όσα έκοψε .

Λύπη για την απόφαση εξέφρασε ο Δημοτικός Σύμβουλος  της ΕΔΕΚ Παναγιώτης Βορκας, σημειώνονται ότι η Δημοτική Ομάδα του κόμματος του ζητά αναθεώρηση  και επανεξέταση της χθεσινοβραδινής  οριακής απόφασης του Συμβουλίου.

Κάντε Follow ή Like στη σελίδα μας στο Facebook (πατώντας στο παρακάτω εικονίδιο) για να παρακολουθείτε τις δημοσιεύσεις του Cosmos News

Share

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Custom Ad 1

Cosmos News