Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024
20.9 C
Paphos

Ακολουθήστε μας:

ΑρχικήΠΑΦΟΣΠοιον καταγγέλει ο Δήμαρχος Πάφου - Άκυρο για το κτήριο των κοινωνικών...

Ποιον καταγγέλει ο Δήμαρχος Πάφου – Άκυρο για το κτήριο των κοινωνικών ασφαλίσεων

Share

 

Ακυρώνεται για 2η φορά  η διαδικασία αποκατάστασης του διατηρητέου κτηρίου των κοινωνικών ασφαλίσεων στην οδό Αθηνάς. Αυτή τη φορά το εμπόδιο είναι το κόστος το οποίο εκτιμήθηκε σε 12 εκ. ευρώ.

 

Η ανάρτηση του Φαίδωνα

“Αυτό το κτήριο ανήκει στο κράτος και συγκεκριμένα στο ταμείο κοινωνικών ασφαλίσεων. Ο σημερινός Υπουργός Εργασίας πήρε το βάρος και ακύρωσε το έργο για να ανεγερθουν τα νέα γραφεία των τμημάτων του Υπουργείου του στην Πάφο. Η Ζέτα Αιμιλιανίδου είχε συμφωνήσει με το Δήμο Πάφου να αναλάβουμε το σχεδιασμό και την εκτέλεση αυτού του έργου. Επικαλείται ο σημερινός Υπουργός το υψηλό κόστος. Το κόστος είναι 12 εκ αλλά είναι στην βάση των απαιτήσεων που τα διάφορα τμήματα του Υπουργείου του απαίτησαν. Δείτε σε ποια κατάσταση έχουν αφήσει το κράτος και η κυβέρνηση ένα αξιόλογο αρχιτεκτονικά κτήριο το οποίο αγοράστηκε το 1990. Εννοείται ότι δεν μιλά κανείς ούτε και το ΕΤΕΚ……..

 

Κάντε Follow ή Like στη σελίδα μας στο Facebook (πατώντας στο παρακάτω εικονίδιο) για να παρακολουθείτε τις δημοσιεύσεις του Cosmos News

Share

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Custom Ad 1

Cosmos News