Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024
20.9 C
Paphos

Ακολουθήστε μας:

ΑρχικήCOSMOS SPORTSΤην Κυριακή το Tiger Rally

Την Κυριακή το Tiger Rally

Share

Στη μεγάλη αθλητική διοργάνωση του Δήμου Λεμεσού «Λεμέσια», εντάσσεται το Tiger Rally 2024, ο δεύτερος αγώνας του Παγκύπριου Πρωταθλήματος Ράλι της Κυπριακής Ομοσπονδίας Αυτοκινήτου, που θα πραγματοποιηθεί, στις 31 Μαρτίου, στη Λεμεσό. Κλειστοί για σκοπούς της διοργάνωσης θα είναι δημοτικοί χώροι στάθμευσης στην περιοχή της επίχωσης, ενημερώνει ο Δήμος Λεμεσού.

Η εκκίνηση του αγώνα, που σύμφωνα με τους διοργανωτές θα προσφέρει μοναδικό θέαμα, θα δοθεί την Κυριακή στις 08:00, στον χώρο στάθμευσης της Επίχωσης. Οι οδηγοί αφού καλύψουν έξι ειδικές διαδρομές σε Λιστόβουνο, Αγία Παρασκευή και Λάνια, θα επιστρέψουν και πάλι στο χώρο στάθμευσης της επίχωσης, στις 18:30, για τον τερματισμό και την απονομή των επάθλων.

Σημειώνεται ότι τα οχήματα και τους οδηγούς τους, θα έχει την ευκαιρία το κοινό να δει από κοντά το Σάββατο, 30 Μαρτίου, σε πανηγυρική εκδήλωση, που θα αρχίσει στις 19:00, στο χώρο της επίχωσης.

Λόγω της διοργάνωσης, ο Δήμος Λεμεσού ενημερώνει το κοινό ότι ο δημοτικός χώρος στάθμευσης στην Σπύρου Αραούζου (Μόλος 1) θα είναι κλειστός την Παρασκευή 29 Μαρτίου, από τις 18:00, μέχρι και η ώρα 22:00 της Κυριακής, 31 Μαρτίου.

Κάντε Follow ή Like στη σελίδα μας στο Facebook (πατώντας στο παρακάτω εικονίδιο) για να παρακολουθείτε τις δημοσιεύσεις του Cosmos News

Share

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Custom Ad 1

Cosmos News