Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
21.9 C
Paphos

Ακολουθήστε μας:

ΑρχικήΠΑΦΟΣΤι υποσχέθηκε στην ΕΤΑΠ ο Υπ. Τουρισμού για μαρίνα

Τι υποσχέθηκε στην ΕΤΑΠ ο Υπ. Τουρισμού για μαρίνα

Share

Εντός του επόμενου τριμήνου θα γίνει η προκήρυξη διαγωνισμού για την εξασφάλιση υπηρεσιών Συμβούλων, οι οποίοι θα βοηθήσουν το Υφυπουργείο Τουρισμού στην ετοιμασία όρων ανοικτού διαγωνισμού και στη διεξαγωγή της μετέπειτα διαγωνιστικής διαδικασίας, που θα αποσκοπεί στην εξεύρεση επενδυτή για την ανάπτυξη του έργου της Μαρίνας της Πάφου.

Αυτό δήλωσε ο  Υφυπουργός Τουρισμού Κώστας Κουμής στην εκδήλωση, που διοργάνωσε χθες βράδυ  η Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Πάφου με θέμα Απολογισμός έργου 2022 και δράσεις Έξυπνου Τουρισμού για το 2023 και τα μετέπειτα χρόνια.

Ο κ. Κουμής σημείωσε πως η Μαρίνα Πάφου είναι ιδιαίτερα σημαντική εξέλιξη, η οποία θα δώσει νέα αναπτυξιακή πνοή και τη χαρακτήρισε στρατηγικής σημασίας έργο το οποίο έχει αναλάβει να προωθήσει το Υφυπουργείο Τουρισμού.

Σε άλλο σημείο της ομιλίας του, ο Υφυπουργός Τουρισμού είπε ότι η κυβέρνηση έχει θέσει στις προτεραιότητες της την επικαιροποίηση και ενίσχυση της Εθνικής Στρατηγικής Τουρισμού για τη βιώσιμη ανάπτυξη της τουριστικής βιομηχανίας, και ως στόχους μεταξύ άλλων έχει θέσει τη στήριξη της ιδιωτικής πρωτοβουλίας, την ενίσχυση της οικονομικής διπλωματίας για την ενδυνάμωση και ανάπτυξη νέων αγορών, την περαιτέρω ανάπτυξη της ενδοχώρας και της υπαίθρου, καθώς και την εντατικοποίηση των προσπαθειών για επίλυση των χρόνιων προβλημάτων που ταλανίζουν τη βιομηχανία του τουρισμού όπως είναι η ηχορύπανση και άλλα.

Κάντε Follow ή Like στη σελίδα μας στο Facebook (πατώντας στο παρακάτω εικονίδιο) για να παρακολουθείτε τις δημοσιεύσεις του Cosmos News

Share

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Custom Ad 1

Cosmos News