Παρασκευή, 10 Μαΐου, 2024
23.9 C
Paphos

Ακολουθήστε μας:

ΑρχικήΚΟΙΝΩΝΙΑΤουριστική περιοχή - Φωνάζουν οι καταστηματάρχες πάρτε μέτρα για την πρόσβαση πεζών...

Τουριστική περιοχή – Φωνάζουν οι καταστηματάρχες πάρτε μέτρα για την πρόσβαση πεζών και οχημάτων

Share

Έκκληση στον Δήμο Πάφου να λάβει μέτρα για μείωση των προβλημάτων από την εκτέλεση των έργων στο Παραλιακο Μέτωπο της Κάτω Πάφου ιδιαίτερα τις ήμερες του Πάσχα απηύθυνε μιλώντας στο radiocosmos ο Προέδρος του ΣΙΚΑΠ Άγγελος Ονησιφορου. Όπως ανέφερε οι συνάδελφοι του είναι έντονα δυσαρεστημένοι από το κλείσιμο των δρόμων για την εκτέλεση των έργων και τις διευθετήσεις που έγιναν για την τροχαία κίνηση. Δεν είναι λάθος ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ Ονησιφόρου να γίνονται έργα αλλά πρέπει να γίνονται σωστές διευθετήσεις τόσο για την ομαλή λειτουργία των επιχειρήσεων αλλά και για τη διακίνηση των πεζών.

Νίνα Γκαρακλίδου

Τα παράπονα και ο αντιδράσεις των επαγγελματιών στην τουριστική περιοχή για τα προβλήματα που δημιουργούνται από τα έργα ανάπλασης είναι κατανοητά δήλωσε στο radiocosmos η δημοτική σύμβουλος Νίνα Γκαρακλίδου, σημειώνοντας ότι οι διευθετήσεις για την εξυπηρέτηση της τροχαίας κίνησης γίνονται από τον εργολάβο και την Αστυνομία. Σε κάθε περίπτωση συνέχισε ο Δήμος σε συνεργασία και με τους επαγγελματίες της περιοχής πιέζει για να λαμβάνονται όλα τα κατάλληλα μέτρα ώστε να ελαχιστοποιηθούν οι συνέπειες από τα έργα. Ιδιαίτερα τώρα για τις γιορτές είπε η κ. Γκαρακλίδου είναι ανάγκη να γίνουν ειδικές διευθετήσεις.

Κάντε Follow ή Like στη σελίδα μας στο Facebook (πατώντας στο παρακάτω εικονίδιο) για να παρακολουθείτε τις δημοσιεύσεις του Cosmos News

Share

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Custom Ad 1

Cosmos News