Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
22.9 C
Paphos

Ακολουθήστε μας:

ΑρχικήΠΑΦΟΣΑναζητούνται ευθύνες για τον πνιγμό του κοριτσιού -Παίρνει καταθέσεις η Αστυνομία

Αναζητούνται ευθύνες για τον πνιγμό του κοριτσιού -Παίρνει καταθέσεις η Αστυνομία

Share

Οι συνθήκες θανάτου του 3χρονου κοριτσιού στην Πάφο διερευνώνται απο την Αστυνομία η οποία άρχισε ήδη να λαμβάνει καταθέσεις. Τα ακριβή αίτια του θανάτου θα εξακριβωθούν μετά την νεκροψία. Σύμφωνα με τις έρευνες της Αστυνομίας,κοριτσάκι βρισκόταν με τους γονείς του, στα κρεβατάκια του υπαίθριου χώρου  του ξενοδοχείου και σε κάποια στιγμή,  ανέφερε ότι θα πήγαινε στην μικρή παιδική πισίνα που βρίσκεται δίπλα από την κανονική.

Υπό συνθήκες που διερευνώνται ωστόσο, λίγη ώρα αργότερα το μικρό αγγελούδι θεάθηκε να επιπλέει αναίσθητο στην μεγάλη πισίνα. Αμέσως έσπευσαν ναυαγοσώστες που παρείχαν στο κοριτσάκι τις πρώτες βοήθειες εν αναμονή του ασθενοφόρου που ήδη είχε κληθεί στη σκηνή. Ωστόσο οι προσπάθειες ιατρών και ναυαγοσωστών ήταν μάταιες και το 3,5 ετών κορίτσι κατέληξε. Σύμφωνα με πληροφορίες το κορίτσι ήταν χωρίς σωσίβιο η μπρατσάκια ενώ εκείνη την ώρα σε υπηρεσία βρισκόταν και οι δύο ναυαγοσώστες του ξενοδοχείου.

Κάντε Follow ή Like στη σελίδα μας στο Facebook (πατώντας στο παρακάτω εικονίδιο) για να παρακολουθείτε τις δημοσιεύσεις του Cosmos News

Share

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Custom Ad 1

Cosmos News