Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
26.9 C
Paphos

Ακολουθήστε μας:

ΑρχικήΠΑΦΟΣΔιακόπηκαν τα έργα στον Ακάμα-Ψάχνουν το λάθος

Διακόπηκαν τα έργα στον Ακάμα-Ψάχνουν το λάθος

Share

Με την παρέμβαση του προέδρου της Δημοκρατίας διακόπηκαν τα έργα για την αναβάθμιση του οδικού δικτύου στον Ακάμα προκειμένου να διερευνηθούν οι καταγγελίες των περιβαλλοντικών οργανώσεων οι οποίες υποστηρίζουν ότι παραβιάζονται οι δεσμευτικοί περιβαλλοντικοί όροι που είχαν τεθεί. Εκ μέρους των περιβαλλοντικών οργανώσεων η διευθύντρια του ιδρύματος Terra cypria δήλωσε στο Radiocosmos ότι θα πρέπει να αναζητηθούν ευθύνες για την καταστροφή που προκλήθηκε και να αποκατασταθεί το περιβάλλον. Παράλληλα χαρακτήρισε αναγκαία την επαναξιολόγηση των έργων που προγραμματίστηκαν.

Αντίδραση Χατζημηνά

Στην αξίωση των περιβαλλοντικών οργανώσεων για επαναξιολόγηση των προωθούμενων έργων απάντησε ο εκπρόσωπος του συνδέσμου ιδιοκτητών στον Ακάμα Σάββας Χατζημηνάς λέγοντας πως η πολιτεία οφείλει να διασφαλίσει ότι τα έργα που σχεδιάστηκαν θα υλοποιηθούν. Αν υπήρξαν όπως είπε παραβιάσεις των περιβαλλοντικών όρων που είχαν τεθεί να επιβληθούν κυρώσεις όμως πρόσθεσε τα έργα πρέπει να υλοποιηθούν χωρίς άλλη καθυστέρηση.

Κάντε Follow ή Like στη σελίδα μας στο Facebook (πατώντας στο παρακάτω εικονίδιο) για να παρακολουθείτε τις δημοσιεύσεις του Cosmos News

Share

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Custom Ad 1

Cosmos News