Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
19.9 C
Paphos

Ακολουθήστε μας:

ΑρχικήΠΑΦΟΣΗ ΕΤΑΠ στην τουριστική έκθεση του Βερολίνου

Η ΕΤΑΠ στην τουριστική έκθεση του Βερολίνου

Share

 

Η Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Περιφέρειας Πάφου καθώς και αρκετοί ξενοδόχοι συμμετέχουν αυτές τις μέρες στην διεθνή τουριστική έκθεση ΙΤΒ στο Βερολίνο που πραγματοποιείται από τις 4 μέχρι 7 Μαρτίου 2024.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η Γερμανία είναι υψηλής προτεραιότητας αγορά και μπορεί να συμβάλει καθοριστικά στην ανάκαμψη του τουρισμού, επέκταση της τουριστικής περιόδου και να προσελκύσει επισκέπτες σε ολόχρονη βάση.

Προοπτική παρουσιάζουν εκτός από τους επισκέπτες της καλοκαιρινής περιόδου, διάφορα τμήματα της αγοράς όπως αθλητικός τουρισμός, τουρισμός ειδικών ενδιαφερόντων, 55+, περιβαλλοντικού ενδιαφέροντος, υπαίθρου, κ.α.

Κατά την διάρκεια της έκθεσης ο φορέας τουρισμού και οι ξενοδόχοι θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν όσον αφορά τον τελικό προγραμματισμό για το 2024 και θα αποκομίσουν μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα για τις προβλέψεις όσον αφορά την ροή των τουριστών από την Γερμανία προς την Πάφο-Κύπρο για την  καλοκαιρινή σεζόν 2024.

Κάντε Follow ή Like στη σελίδα μας στο Facebook (πατώντας στο παρακάτω εικονίδιο) για να παρακολουθείτε τις δημοσιεύσεις του Cosmos News

Share

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Custom Ad 1

Cosmos News