Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024
18.9 C
Paphos

Ακολουθήστε μας:

ΑρχικήΤΟΥΡΙΣΜΟΣΣτην τουριστική έκθεση ITB Βερολίνου o Υφυπουργός Τουρισμού

Στην τουριστική έκθεση ITB Βερολίνου o Υφυπουργός Τουρισμού

Share

Σημαντικές επαφές στο Βερολίνο θα πραγματοποιήσει ο Υφυπουργός Τουρισμού Κώστας Κουμής, ο οποίος  ηγείται της κυπριακής αποστολής, στα πλαίσια της συμμετοχής της Κύπρου στην μεγάλη τουριστική έκθεση ITB.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ανακοίνωση του Υφυπουργείου Τουρισμού, κατά το ταξίδι του στη Γερμανία, ο Υφυπουργός έχει προγραμματισμένες συναντήσεις, σε πολιτικό επίπεδο, με τους Υπουργούς Τουρισμού της Ελλάδας, του Ισραήλ και της Μάλτας.

Ο κ. Κουμής έχει επίσης προγραμματισμένες συναντήσεις με τους επικεφαλής τουριστικών οργανισμών και αεροπορικών εταιρειών που εκτελούν τουριστικά προγράμματα και δρομολόγια από τη Γερμανία προς τη χώρα μας, ενώ επαφές θα γίνουν και με άλλους σημαντικούς εταίρους που εδρεύουν και εκτελούν δρομολόγια κατά κύριο λόγο από άλλες αγορές.

Το κυπριακό περίπτερο έχει μέγεθος 350 τ.μ. και η Κύπρος συμμετέχει στην έκθεση με 50 περίπου κυπριακές τουριστικές εταιρείες και συνεκθέτες.

Κάντε Follow ή Like στη σελίδα μας στο Facebook (πατώντας στο παρακάτω εικονίδιο) για να παρακολουθείτε τις δημοσιεύσεις του Cosmos News

Share

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Custom Ad 1

Cosmos News