Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024
18.9 C
Paphos

Ακολουθήστε μας:

ΑρχικήΠΑΦΟΣ3+1 στέκια για την Τσικνοπέμπτη

3+1 στέκια για την Τσικνοπέμπτη

Share

Η Τσικνοπέμπτη, αυτή η αγαπημένη γιορτή που έχει γίνει σύμβολο της καλής παρέας, του κρέατος και της διασκέδασης, απαιτεί ένα ιδανικό στέκι για να γιορταστεί όπως πρέπει. Εάν ψάχνετε για την τέλεια ψησταριά με ολόφρεσκα και ντόπια κρέατα προκειμένου να απολαύσετε την Τσικνοπέμπτη με τους αγαπημένους σας, αυτές οι τέσσερις προτάσεις σίγουρα θα σας καλύψουν.

1. Ταβέρνα “Ο ΜΙΧΑΛΟΣ” | Ιωάννη Αγρότη 18

Ο “Μίχαλος” είναι ένα από τα πιο δημοφιλή μαγαζιά στην Πάφο. Με τον παραδοσιακό του χαρακτήρα και την ποικιλία των πιάτων που προσφέρει, αποτελεί το ιδανικό μέρος για να απολαύσετε λαχταριστά κρέατα, KEBAB και συνοδευτικά.

Ανοιχτά μεσημέρι και βράδυ. Για κρατήσεις και παραγγελίες 26 936457

2. Σουβλάκια “ΓΕΝΝΑΔΙΟΣ” | Αποστόλου Παύλου 70

Ο “Γεννάδιος” είναι ένα αγαπημένο στέκι για όσους αναζητούν αυθεντική γεύση σουβλάκι και όχι μόνο… Με φρέσκα υλικά και ποικιλία συνοδευτικών, ο “Γεννάδιος” προσφέρει μια ξεχωριστή γευστική εμπειρία.

Ανοιχτά από τις 11:00 το πρωί. Για κρατήσεις και παραγγελίες 26 947784

3. “ΤΑ ΜΕΖΕΚΛΙΚΚΙΑ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ” Γεωρ. Γρίβα Διγενή 48, Κονιά

Τα “Τα Μεζεκλίκια της Πλατείας” είναι ένας ακόμα προορισμός που δεν πρέπει να παραλείψετε αν ψάχνετε για το τέλειο μέρος για να γιορτάσετε την Τσικνοπέμπτη. Με μεγάλη ποικιλία από φρέσκα ντόπια κρέατα και εκλεκτά συνοδευτικά, τα “Μεζεκλίκια της Πλατείας” θα σας κερδίσει με τη γεύση του.

Ανοιχτά από το πρωί. Για κρατήσεις και παραγγελίες 96 068494

4. “ΣΟΥΒΛΑΚΙ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ” | Αρχ. Μακαρίου Γ΄ 15

Το “Σουβλάκι Λιβαδειάς” είναι ένα ακόμα δημοφιλές μαγαζί ψησταριάς που προσφέρει εξαιρετική ποιότητα κρεάτων και φαγητού. Με την φιλόξενη ατμόσφαιρά του και την εξυπηρέτηση, αυτή η ψησταριά θα σας κάνει να νιώσετε σαν στο σπίτι σας.
Πάντα με φρέσκα κρέατα και παραδοσιακή ατμόσφαιρα.

Ανοιχτά από τις 10:00 το πρωί. Για κρατήσεις και παραγγελίες 26 947784

Όταν πρόκειται για την Τσικνοπέμπτη, η επιλογή της ψησταριάς είναι κρίσιμη…
Τα συγκεκριμένα μαγαζιά αποτελούν την καλύτερη επιλογή για την Τσικνοπέμπτη και φυσικά για όλη την εβδομάδα, απολαύστε μια αξέχαστη εμπειρία γεύσης και διασκέδασης με τους αγαπημένους σας.

Καλή Τσικνοπέμπτη!

Κάντε Follow ή Like στη σελίδα μας στο Facebook (πατώντας στο παρακάτω εικονίδιο) για να παρακολουθείτε τις δημοσιεύσεις του Cosmos News

Share

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Custom Ad 1

Cosmos News