Παρασκευή, 10 Μαΐου, 2024
18.9 C
Paphos

Ακολουθήστε μας:

ΑρχικήΠΡΟΤΑΣΕΙΣΠού να δοκιμάσεις την καλύτερη Κινέζικη & Ινδική κουζίνα στην Πάφο

Πού να δοκιμάσεις την καλύτερη Κινέζικη & Ινδική κουζίνα στην Πάφο

Share

Η Πάφος δείχνει να αγαπάει την ασιατική κουζίνα εδώ και χρόνια γι’ αυτό υπάρχουν πολλά εξαιρετικά εστιατόρια που την εκπροσωπούν. Παρακάτω επιλέξαμε μέσα από το Pafos Out μερικά από τα καλύτερα και πιο γνωστά εστιατόρια κινέζικης και ινδικής κουζίνας της Πάφου.

Στον πρώτο όροφο ενός μοντέρνου κτιρίου, στην παραλιακή λεωφόρο της Κάτω Πάφου συναντάμε το Imperial Chinese. Ο χώρος λουσμένος με ατμοσφαιρικό φωτισμό, διακοσμημένος με γούστο και μοντέρνο στιλ, προσφέρει στον επισκέπτη ένα πολυτελές περιβάλλον για να απολαύσει τις αγαπημένες του γεύσεις από την Κίνα και την Ταϊλάνδη. Στο πλούσιο μενού θα βρείτε all time classic παραδοσιακά κινέζικα πιάτα δοσμένα με μια πιο μοντέρνα πινελιά. Απολαύστε σούπες, γαρίδες, κοτόπουλο, μοσχάρι, πάπια, ψάρια, τηγανητά ορεκτικά, γλυκόξινες γεύσεις καθώς και ρύζι και Noodles. Για τους λάτρεις του Σούσι, το εστιατόριο προσφέρει επίσης πολλαπλές επιλογές.

Μια ακόμα εξαιρετική επιλογή στην παραλιακή λεωφόρο, στην Κάτω Πάφο είναι το Chloe’s Chinese restaurant. Λειτουργώντας από το 1998, για πολλούς έχει καθιερωθεί ως ένας ακόμα αγαπημένος προορισμός για ασιατική κουζίνα. Στο Chloe’s θα απολαύσεις νόστιμα ορεκτικά όπως γευστικές σούπες με κοτόπουλο και λαχανικά αλλά και στα κυρίως πιάτα το μενού περιλαμβάνει μια πληθώρα από επιλογές. Από Spring rolls, Πάπια Πεκίνου, tofu, μέχρι και σολομό Teriyaki και καβούρια, το γευστικό ταξίδι στην ασιατική κουλτούρα δεν τελειώνει ποτέ. Εννοείται αναπόσπαστο κομμάτι στο πλούσιο μενού αποτελούν τα Sushi, maki, nigiri κτλ. που είναι σίγουρο ότι θα σας ικανοποιήσουν απόλυτα. Αν ο καιρός το επιτρέπει τα τραπεζάκια στον πεζόδρομο αποτελούν μια καλή επιλογή.

Από τα πιο γνωστά και ίσως το πιο παλιό Κινέζικο εστιατόριο στην Πάφο που λειτουργεί από το 1985 και συνεχίζει να αποτελεί αγαπημένο μέρος για ντόπιους και τουρίστες είναι το Phukhet Thai and Chinese το οποίο βρίσκεται στη Λεωφόρο Τάφοι των Βασιλέων. Στο Phukhet θα περιηγηθείτε και θα απολαύσετε τον κόσμο της εκλεκτής κινέζικης και ταϊλανδέζικης κουζίνας μέσα σε ένα κομψό και άνετο περιβάλλον το οποίο μαζί με τις γεύσεις και τις μυρωδιές σε ταξιδεύει στη μαγεία της Άπω Ανατολής. Στο μενού θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία από ταϊλανδέζικα φαγητά, καθώς και πολλά κινέζικα αγαπημένα πιάτα εξαιρετικά μαγειρεμένα για όλα τα γούστα. Απολαύστε μια οικεία βραδιά γεμάτη γαστρονομικές εμπειρίες, επιλεγμένο κρασί και επαγγελματική εξυπηρέτηση.

Αν πάλι είστε λάτρεις της Ινδικής κουζίνας τότε έχουμε την επιλογή που σίγουρα δεν θα σας απογοητεύσει. Το ινδικό εστιατόριο Poppadums βρίσκεται στον Παραλιακό Δρόμο Χλώρακας και έχει καθιερωθεί στην συνείδηση του κόσμου ως ένα από τα καλύτερα ινδικά εστιατόρια στην Πάφο. Σε ένα μοντέρνο και φιλόξενο περιβάλλον που θα σας κατακτήσει, θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε όλες τις γευστικές προκλήσεις που προσφέρει η Ινδική κουζίνα. Το μενού είναι φτιαγμένο από μια εκπληκτική ομάδα Ινδών σεφ και αυτό του δίνει ένα ιδιαίτερα ξεχωριστό γευστικό ταξίδι. Από εκπληκτικά Tikka Masala, Tandoori, Korma, Balti, υπέροχα Biryani και Nan breads μέχρι το εκρηκτικό Vindaloo για τους τολμηρούς των καυτερών γεύσεων. Οι επιλογές είναι πολλές και αν χρειαστείτε βοήθεια τα παιδιά του μαγαζιού είναι πάντα πρόθυμα να σας εξυπηρετήσουν.

Για περισσότερες πληροφορίες και επιλογές μπείτε στο Pafos Out στη σελίδα:
https://www.cosmosnews.com.cy/pafos-out/

 

Δείτε επίσης:

Πού πάμε για ψάρι στην Πάφο…

Εξορμήσεις σε χωριά της Πάφου για φαγητό

Ξακουστές ταβέρνες στην πόλη της Πάφου για καλό φαγητό

Κάντε Follow ή Like στη σελίδα μας στο Facebook (πατώντας στο παρακάτω εικονίδιο) για να παρακολουθείτε τις δημοσιεύσεις του Cosmos News

Share

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Custom Ad 1

Cosmos News