Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
23.9 C
Paphos

Ακολουθήστε μας:

ΑρχικήΠΑΦΟΣ"Τ΄άκουσαν" οι σύνεδροι απο τον Τσίβικο για Ακάμα

“Τ΄άκουσαν” οι σύνεδροι απο τον Τσίβικο για Ακάμα

Share

Τα παράπονα και τις διαμαρτυρίες των κοινοτήτων του Ακάμα για τις πρόνοιες του Τοπικού Σχεδίου και τις ρυθμίσεις για τις περιοχές που εντάχθηκαν στο Νατούρα μετέφερε χθες στους συνέδρους της τριήμερης ημερίδας που διοργανώνεται στην Δρούσια για τις προστατευόμενες περιοχές ο κοινοτάρχης της Ίννιας Γιάγκος Τσίβικος. Το συνέδριο  διοργανώνει το Υπουργείο Γεωργίας, με ατζέντα την Διατήρηση, Διαχείριση και Διακυβέρνηση Προστατευόμενων Περιοχών – Εφαρμογή στη Χερσόνησο του Ακάμα , άρχισε χθες και θα ολοκληρωθεί αύριο.

Συνέδριο

Το Συνέδριο στοχεύει στην παρουσίαση και διάχυση διεθνών εμπειριών, καλών πρακτικών και επιτυχημένων παραδειγμάτων σχετικών με την ολοκληρωμένη διαχείριση των προστατευόμενων περιοχών και τη συζήτηση της εφαρμογής τους στην Κύπρο και ειδικότερα στην περίπτωση της Χερσονήσου του Ακάμα. Στο Συνέδριο έχουν προσκληθεί και συμμετάσχουν διακεκριμένοι διεθνείς εμπειρογνώμονες με ευρεία, πρακτική και πολυδιάστατη εμπειρία σε θέματα διακυβέρνησης και διαχείρισης προστατευόμενων περιοχών. Ο κοινοτάρχης της Ίννιας ξενάγησε τους συνέδρους στη Λάρα και σε άλλα ευαίσθητα σημεία και τους ενημέρωσε όπως είπε αναλυτικά για τις απαγορευτικές διατάξεις που εφαρμόζονται στην Κύπρο σε αντίθεση με όσα ισχύουν για ανάλογες περιοχές σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες.

Κάντε Follow ή Like στη σελίδα μας στο Facebook (πατώντας στο παρακάτω εικονίδιο) για να παρακολουθείτε τις δημοσιεύσεις του Cosmos News

Share

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Custom Ad 1

Cosmos News