Παρασκευή, 10 Μαΐου, 2024
19.9 C
Paphos

Ακολουθήστε μας:

ΑρχικήΠΡΟΤΑΣΕΙΣΑνακαλύπτουμε τα πιο γευστικά Ιταλικά εστιατόρια της Πάφου

Ανακαλύπτουμε τα πιο γευστικά Ιταλικά εστιατόρια της Πάφου

Share

Το ιταλικό φαγητό θεωρείται μία από τις πιο αγαπημένες κουζίνες παγκοσμίως. Η Πάφος διαθέτει εξαιρετικά ιταλικά εστιατόρια για να απολαύσετε φρέσκα, υπέροχα ζυμαρικά, ολόφρεσκες σαλάτες, χειροποίητες πίτσες και ριζότο. Εμείς συγκεντρώσαμε από το Pafos Out τα εστιατόρια με τις αυθεντικές ιταλικές γεύσεις και σας τα παραθέτουμε:

Ένα εξαιρετικό ιταλικό εστιατόριο που «αράζει» στο κέντρο της πόλης και σε προσκαλεί να χαλαρώσεις τόσο στον εσωτερικό όσο και στον υπέροχο εξωτερικό του χώρο είναι το Vitro Osteria. Από brunch το πρωί μέχρι πιο “σοβαρές” καταστάσεις από το μεσημέρι μέχρι το βράδυ, το εστιατόριο Vitro Osteria διαθέτει όλα εκείνα που αναζητάς για μια μοναδική γευστική εμπειρία. Το πλούσιο μενού εμπνευσμένο από τον executive chef Giorgio Manganiello θα ικανοποιήσει και τους πιο απαιτητικούς. Το Vitro Osteria φημίζεται για τα φρέσκα χειροποίητα ζυμαρικά που παρασκευάζονται από το ίδιο το εστιατόριο. Αυθεντικές ιταλικές πίτσες, φοκάτσια και άλλα ιταλικά πιάτα με κρέας και ψάρι συμπληρώνουν το πλούσιο μενού. Και φυσικά από ένα γνήσιο ιταλικό μαγαζί δε θα μπορούσαν να λείπουν τα signature cocktails Aperol Spritz και Negroni.

Σε μια εξαιρετική τοποθεσία στην Κάτω Πάφο συναντάμε το Cavallini Ristorante Italiano, ένα ιταλικό εστιατόριο με πολυετή παράδοση που εμπιστεύονται τόσο οι ντόπιοι όσο και οι επισκέπτες της Πάφου. Ο κομψός εσωτερικός του χώρος παράλληλα με την εξωτερική βεράντα του αποτελεί το ιδανικό μέρος για ένα ευχάριστο δείπνο. Τα παραδοσιακά ιταλικά πιάτα με τις μοναδικές γεύσεις τους, κάνουν τους επισκέπτες να νιώθουν μοναδικά από την πρώτη μπουκιά μέχρι την τελευταία. Οι λάτρεις των ζυμαρικών θα απολαύσουν απίθανες σπεσιαλιτέ μέσα από το πλούσιο μενού. Στο Cavallini, όμως, αν και αποτελεί κατεξοχήν Ιταλικό εστιατόριο, μην περιμένετε να βρείτε μόνο πίτσα και ζυμαρικά στο μενού. Μπορείτε να απολαύσετε νόστιμες σαλάτες, κρέας και κοτόπουλο και να συνοδεύσετε το γεύμα σας με ένα μπουκάλι καλό κρασί από την πλούσια κάβα. Προτείνουμε ανεπιφύλακτα και την επιλογή των steak με το σωστό ψήσιμο από τον έμπειρο σεφ Χρίστο.

Το Duomo στην περιοχή Τάφοι των Βασιλέων για πολλούς θεωρείται ως το «σπίτι της σύγχρονης ιταλικής κουζίνας». Ο ιδιοκτήτης, ο Peter Elia και η ομάδα των ταλαντούχων σεφ προσφέρουν καθημερινά σύγχρονο ιταλικό φαγητό μέσα από ένα πλούσιο μενού που καλύπτει κάθε περίσταση. Από σαλάτες και ορεκτικά, σε ζυμαρικά μαγειρεμένα με αυθεντικές ιταλιάνικες συνταγές, πίτσες, ριζότο και υπέροχα φιλέτα αλλά και πιάτα που έχουν αποκτήσει με τα χρόνια φανατικούς θαυμαστές. Όλα τα πιάτα είναι φρεσκομαγειρεμένα με τα καλύτερα υλικά από την Ιταλία και την Κύπρο προσφέροντας μοναδικές γευστικές εμπειρίες! Το Duomo όλα αυτά τα χρόνια έχει τη φήμη για την απόλυτη ικανοποίηση των πελατών του και προσπαθεί συνεχώς να υπερβαίνει τις προσδοκίες τους καθημερινά.

Για περισσότερες πληροφορίες και επιλογές μπείτε στο Pafos Out στη σελίδα:
https://www.cosmosnews.com.cy/pafos-out/

 

Δείτε επίσης:

Πού πάμε για ψάρι στην Πάφο…

Εξορμήσεις σε χωριά της Πάφου για φαγητό

Ξακουστές ταβέρνες στην πόλη της Πάφου για καλό φαγητό

Πού να δοκιμάσεις την καλύτερη Κινέζικη και Ινδική κουζίνα στην Πάφο

Κάντε Follow ή Like στη σελίδα μας στο Facebook (πατώντας στο παρακάτω εικονίδιο) για να παρακολουθείτε τις δημοσιεύσεις του Cosmos News

Share

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Custom Ad 1

Cosmos News