Παρασκευή, 10 Μαΐου, 2024
18.9 C
Paphos

Ακολουθήστε μας:

ΑρχικήΠΡΟΤΑΣΕΙΣΕστιατόρια για Gourmet επιλογές και Γαλλική Haute Cuisine στην Πάφο

Εστιατόρια για Gourmet επιλογές και Γαλλική Haute Cuisine στην Πάφο

Share

Στο γαστρονομικό δυναμικό της Πάφου υπάρχει και μια εκλεκτή σειρά από μοντέρνα, ποιοτικά γκουρμέ εστιατόρια με φινέτσα, γούστο, νοστιμιά και υψηλή γαστρονομία.

Παρακάτω συγκεντρώσαμε από το Pafos Out μερικά από τα καλύτερα εστιατόρια υψηλής γαστρονομίας της Πάφου και σας τα παραθέτουμε:

Σε ύφος bistrot, το Honey Restaurant, μέσα στο Χάνι του Ιμπραήμ είναι ένα μέρος όπου η τέχνη της μαγειρικής μετεξελίσσεται σε μια απίστευτη γαστρονομική εμπειρία. Με προσήλωση στην υψηλή ποιότητα και τη δημιουργικότητα ο Chef επιλέγει με τον πιο προσεκτικό τρόπο τα πιο αγνά και φρέσκα υλικά ώστε το τελικό αποτέλεσμα στο πιάτο σας να είναι σχεδιασμένο πάντα με μεράκι και αγάπη. Πιάτα με μοντέρνα αισθητική, αλλά και κλασσικές γεύσεις με σύγχρονη πινελιά εγγυώνται θα σας καταπλήξουν. Ο χώρος κομψά διακοσμημένος σε συνδυασμό με το καλό φαγητό αποτελούν εγγύηση για ένα ατμοσφαιρικό δείπνο που θα σας μείνει αξέχαστο!

Από το όνομα και μόνο καταλαβαίνει κανείς, ότι η Gourmet taverna, στην Κάτω Πάφο αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή για τους απαιτητικούς της γεύσης αλλά και της απόλαυσης. Γνωστή από το 1987 ως «Το μέρος του Τσάρλι» και στη συνέχεια από το 2005 ως Gourmet taverna, έχει προάγει το καλομαγειρεμένο φαγητό σε πάθος και έμπνευση. Η αγάπη και η γνώση των ιδιοκτητών για την αυθεντική κυπριακή και ελληνική κουζίνα και τις μεσογειακές γεύσεις είχε ως αποτέλεσμα να εμπλουτίσουν παραδοσιακές συνταγές και να τις μετεξελίξουν σε γκουρμέ γεύσεις που ξεπερνούν τα συνηθισμένα. Η Gourmet taverna είναι ένας εξαιρετικός χώρος με ζεστό περιβάλλον και υπέροχα πιάτα που σίγουρα θα σας αφήσει ικανοποιημένους.

Πώς ορίζεται μία γαστρονομική εμπειρία; Σίγουρα με νόστιμο φαγητό, ευγενικό και ενημερωμένο προσωπικό και έναν χώρο που δεν είναι απρόσωπο. Στο SiDaYes ισχύουν όλα αυτά μαζί. Ένα αυθεντικό και εξόχως ποιοτικό Γαλλικό εστιατόριο, προς τον Κόλπο των Κοραλλιών στην Πέγεια όπου μπορείτε να απολαύσετε μοναδικές συνταγές υψηλής γαλλικής γαστρονομίας. H Γαλλική κουζίνα για τους ιδιοκτήτες είναι πάθος και έμπνευση και στο Sidayes θα να είστε σίγουροι ότι θα δοκιμάσετε πιάτα υψηλών προδιαγραφών. Η προσοχή στη λεπτομέρεια, που αναδεικνύουν η ποιότητα των πρώτων υλών και η σχολαστική επιμέλεια του Σεφ  έρχονται να δέσουν με την ξεχωριστή ατμόσφαιρα ενός χώρου που σας μεταφέρει σε ένα ατελείωτο ταξίδι γεύσεων μοναδικών εμπειριών. Σίγουρα δεν θα απογοητευθείτε…

Για περισσότερες πληροφορίες και επιλογές μπείτε στο Pafos Out στη σελίδα:
https://www.cosmosnews.com.cy/pafos-out/

Δείτε επίσης:

Πού πάμε για ψάρι στην Πάφο…

Εξορμήσεις σε χωριά της Πάφου για φαγητό

Ξακουστές ταβέρνες στην πόλη της Πάφου για καλό φαγητό

Πού να δοκιμάσεις την καλύτερη Κινέζικη και Ινδική κουζίνα στην Πάφο

Ανακαλύπτουμε τα πιο γευστικά Ιταλικά εστιατόρια της Πάφου

Κάντε Follow ή Like στη σελίδα μας στο Facebook (πατώντας στο παρακάτω εικονίδιο) για να παρακολουθείτε τις δημοσιεύσεις του Cosmos News

Share

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Custom Ad 1

Cosmos News