Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024
22.9 C
Paphos

Ακολουθήστε μας:

ΑρχικήΠΡΟΤΑΣΕΙΣ3 δημοφιλή all day spots για φαγητό, ποτό και διασκέδαση στην Πάφο

3 δημοφιλή all day spots για φαγητό, ποτό και διασκέδαση στην Πάφο

Share

Στην Πάφο μπορείς να βρεις εξαιρετικά all day cafe-εστιατόρια για την παρέα και για την οικογένεια καθώς και μοναδικά lounge και wine bars σε υπέροχες τοποθεσίες τόσο στο κέντρο όσο και σε άλλα σημεία όπου μπορείς να απολαύσεις τη θέα και το ηλιοβασίλεμα με τη συνοδεία καφέ, φαγητού, ποτού, εξωτικών coctails και επιλεγμένων κρασιών. Σε κάποια από αυτά η βραδινή μουσική σε ταξιδεύει!

Παρακάτω επιλέξαμε και σας προτείνουμε μέσα από το Pafos Out τρία από τα καλύτερα spots για all day εμπειρίες.

Ένας από τους πιο δημοφιλείς all day προορισμός για ντόπιους και επισκέπτες είναι το Baracas Lounge Bar στη Χλώρακα. Ο χώρος είναι συνώνυμος της καλής αισθητικής, τοποθετημένος κυριολεκτικά δίπλα στη θάλασσα, με ονομασία εμπνευσμένη από την ιστορία αγάπης του Πάρακα και της Ισαβέλλας. Ένα πραγματικά εξαιρετικό μέρος για καφέ με την παρέα απολαμβάνοντας πρωινό ή brunch, για φαγητό το μεσημέρι αλλά και για ξεχωριστές νύχτες με ένα πλήρως ενημερωμένο menu για ποτά και cocktails. Αγαπημένος προορισμός για ερωτευμένους αφού, καθώς ο ήλιος αρχίζει να κατεβαίνει, προσφέρει ίσως το καλύτερο μέρος για να παρακολουθήσει κανείς το ηλιοβασίλεμα, αλλά και για οικογένειες με μικρά παιδιά τα οποία θα απασχοληθούν ευχάριστα στην παιδική χαρά που υπάρχει παραπλεύρως του μαγαζιού. Και όλα αυτά υπό τους ήχους του κύματος που σκάει ακριβώς δίπλα!

Ακόμα ένα lounge bar που πραγματικά αξίζει να επισκεφθείς είναι το Piedra All day cafe lounge bar που βρίσκεται στην περιοχή της Παλιάς Πόλης, ακριβώς απέναντι από τα Οθωμανικά Λουτρά, σε μια ιδανική τοποθεσία με πανοραμική θέα. Ένας χώρος σικ και εντυπωσιακός που φιλοξενεί καθημερινά τους καφέδες με την παρέα μας, ποτά σε πρώτα ραντεβού, φιλικές αλλά και επαγγελματικές συναντήσεις. Ανοικτό από το πρωί προσφέρει πλούσιο πρωινό και στη συνέχεια λαχταριστό brunch. Σαλάτες, burger για χορτοφάγους, Σολωμός, club sandwich, Angus burger, λαβράκι είναι μερικά από τα πιάτα που συμπληρώνουν το πλούσιο μενού. Αργά το απόγευμα, παρέα με το ηλιοβασίλεμα, όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Piedra για χαλαρή lounge μουσική, δροσιστικά κοκτέιλ και platters τυριών και φρούτων που κερδίζουν και το μάτι και τον ουρανίσκο!

Αν πάλι αναζητάς κάτι πιο κεντρικό και με έμφαση στη βραδινή απόλυτη διασκέδαση τότε επιλογή σου είναι το Boulevard. Τοποθετημένο στην πλατεία Κέννεντυ, στο κέντρο της Πάφου, το Boulevard είναι ένα bistro wine bar που πλέον αποτελεί ένα από τα πιο hot spot σημεία βραδινής διασκέδασης για νέους αλλά και για πιο μεγάλους. Το Boulevard θεωρείται ένας παράδεισος γεύσεων και αρωμάτων για τους λάτρεις του κρασιού, του φαγητού και της ωραίας μουσικής. Με ένα ευφάνταστο και πλούσιο μενού βασισμένο στη Μεσογειακή κουζίνα καλύπτει κάθε γούστο. Η μεγαλύτερη έκπληξη του μαγαζιού είναι ότι διαθέτει μια από τις πιο όμορφες αυλές της πόλης, κρυμμένη στο πίσω μέρος, για να απολαύσεις το καφεδάκι σου, το φαγητό σου ή για μπιτάτες βραδιές με την πιο ανεβαστική μουσική από τους καλύτερους Dj, παρέα με κλασικά και αγαπημένα cocktails. Τι καλύτερο μπορεί να ζητήσει κανείς;

Για περισσότερες πληροφορίες και επιλογές μπείτε στο Pafos Out στη σελίδα:
https://www.cosmosnews.com.cy/pafos-out/

Δείτε επίσης:

Πού πάμε για ψάρι στην Πάφο…

Εξορμήσεις σε χωριά της Πάφου για φαγητό

Ξακουστές ταβέρνες στην πόλη της Πάφου για καλό φαγητό

Πού να δοκιμάσεις την καλύτερη Κινέζικη και Ινδική κουζίνα στην Πάφο

Ανακαλύπτουμε τα πιο γευστικά Ιταλικά εστιατόρια της Πάφου

Εστιατόρια για Gourmet επιλογές και Γαλλική Haute Cuisine στην Πάφο

Κάντε Follow ή Like στη σελίδα μας στο Facebook (πατώντας στο παρακάτω εικονίδιο) για να παρακολουθείτε τις δημοσιεύσεις του Cosmos News

Share

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Custom Ad 1

Cosmos News