Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
19.9 C
Paphos

Ακολουθήστε μας:

ΑρχικήΠΡΟΤΑΣΕΙΣΕπιλογές για χαλαρό καφέ και easy food στο λιμανάκι της Κάτω Πάφου

Επιλογές για χαλαρό καφέ και easy food στο λιμανάκι της Κάτω Πάφου

Share

Μια βόλτα στο λιμανάκι της Κάτω Πάφου οποιαδήποτε ώρα της ημέρας αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή τόσο για τους ντόπιους όσο και για τους επισκέπτες. Παρακάτω επιλέξαμε και σας προτείνουμε μέσα από το Pafos Out αγαπημένα σημεία όπου μπορείτε με φίλους ή με την οικογένειά σας να απολαύσετε χαλαρά τον καφέ, το ποτό, φαγητό ή γλυκό στον πολυσύχναστο πεζόδρομο και με θέα τη θάλασσα.

Τα Μπάνια

Τα Μπάνια, ένα κλασικό στέκι με φανατικό κοινό και ωραία αισθητική, αποτελούν εδώ και χρόνια ένα αγαπημένο σημείο για να απολαύσεις τον καφέ σου ατενίζοντας τη θάλασσα. Στον ειδυλλιακά διαμορφωμένο χώρο του μπορείτε να ξεκινήσετε τη μέρα σας με καφέ ή πρόγευμα, στη συνέχεια μπορείτε να δοκιμάσετε για μεσημεριανό τα εξαιρετικά πιάτα Κυπριακής και Μεσογειακής κουζίνας και το βράδυ να αφεθείτε παρέα με τους φίλους σας στα δροσερά κοκτέιλ και τα διαλεκτά κρασιά, συντροφιά με την αγαπημένη σας μουσική. Στο μενού θα βρείτε φανταστικά προγεύματα, μεγάλη ποικιλία από αρτοποιήματα και επιλογές από σάντουιτς και wraps. Platters με φρέσκα φρούτα εποχής, τυριών και αλλαντικών, σαλάτες, μπέργκερς και μακαρονάδες συμπληρώνουν τον πλούσιο κατάλογο.

The Harbour

Σταθερή αξία στο λιμάνι, τοποθετημένο σ’ ένα γωνιακό σημείο που η θέα σου κόβει την ανάσα, με φόντο την θάλασσα και το Μεσαιωνικό Κάστρο της Πάφου, το The Harbour έχει καταφέρει να γίνει το αγαπημένο μας μέρος για όλες τις ώρες της ημέρας. Απόλαυσε τον καφέ σου από νωρίς το πρωί με θέα το απέραντο γαλάζιο, αλλά και το κρασί ή το cocktail σου μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Υπέροχο brunch και εξαιρετικό φαγητό με νοστιμότατες επιλογές σε ψάρια και κρεατικά συμπληρώνουν την όλη εμπειρία. Η εξυπηρέτηση εδώ είναι πολύ προσωπική υπόθεση καθώς το προσωπικό με την ευγένεια και την προθυμία του θα σε βοηθήσει στην επιλογή των γεύσεων, θα σε ευχαριστήσουν και θα απογειώσουν τη διάθεσή σου όλες τις ώρες της ημέρας.

Captain’s View & Captain’s Bistro

Αν ψάχνεις για έναν χώρο που να «σερβίρει» την καλύτερη θέα στη θάλασσα, το ηλιοβασίλεμα και το Μεσαιωνικό Κάστρο, τότε το μπαλκόνι του Captain’s View είναι σίγουρα μια εξαιρετική επιλογή. Σε απόσταση αναπνοής από τη θάλασσα είναι ένας ιδανικός χώρος για να απολαύσεις καφέ, ποτό ή απολαυστικές γαστρονομικές προτάσεις ευρωπαϊκής και μεσογειακής κουζίνας μέσα από ένα πλούσιο μενού σε ψαρομεζέδες, θαλασσινά, κρεατικά, σαλάτες κτλ.

Γνωστό και εξαιρετικά αγαπητό σε ντόπιους και τουρίστες είναι το Captain’s Bistro, ένα τυπικό παραδοσιακό καφέ – εστιατόριο δίπλα στην θάλασσα που προσφέρεται για κάθε ώρα της ημέρας και της νύχτας. Καφές, brunch, υπέροχα σνακ, fingerfood και γευστικά κοκτέιλ το βράδυ! Φημισμένο για τις αυθεντικές μεσογειακές γεύσεις που ικανοποιούν και τον πιο απαιτητικό ουρανίσκο. Το ψάρι με τα τοπικά λαχανικά εποχής, είναι το αδιαμφισβήτητο highlight του μενού.

English Rose

Ένα από τα αγαπημένα και διαχρονικά meeting point στην καρδιά του λιμανιού είναι το English Rose café. Ξεχωρίζει για την υπέροχη τοποθεσία του δίπλα στη θάλασσα, τους εντυπωσιακούς φοίνικες που δημιουργούν αυτομάτως μια ειδυλλιακή ατμόσφαιρα και φυσικά το ονειρεμένο του ηλιοβασίλεμα με το Κάστρο να ξεπροβάλλει επιβλητικό στο βάθος. Ξεκίνησε τη μέρα σου με έναν εξαιρετικό καφέ, στη συνέχεια απόλαυσε το παραδοσιακό English breakfast, αναπλήρωσε τις δυνάμεις σου με ένα λαχταριστό γεύμα και διώξε την κούραση της καθημερινότητας με ένα απολαυστικό ποτό στο κέντρο της τουριστικής ζώνης που κατακλύζεται από κόσμο και σφύζει από ζωή.

Για περισσότερες πληροφορίες και επιλογές μπείτε στο Pafos Out στη σελίδα:
https://www.cosmosnews.com.cy/pafos-out/

Δείτε επίσης:

Πού πάμε για ψάρι στην Πάφο…

Εξορμήσεις σε χωριά της Πάφου για φαγητό

Ξακουστές ταβέρνες στην πόλη της Πάφου για καλό φαγητό

Πού να δοκιμάσεις την καλύτερη Κινέζικη και Ινδική κουζίνα στην Πάφο

Ανακαλύπτουμε τα πιο γευστικά Ιταλικά εστιατόρια της Πάφου

Εστιατόρια για Gourmet επιλογές και Γαλλική Haute Cuisine στην Πάφο

3 δημοφιλή all day spots για φαγητό, ποτό και διασκέδαση στην Πάφο

Κάντε Follow ή Like στη σελίδα μας στο Facebook (πατώντας στο παρακάτω εικονίδιο) για να παρακολουθείτε τις δημοσιεύσεις του Cosmos News

Share

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Custom Ad 1

Cosmos News